ابراهیمی.مریم
رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
ابوالحسن زاده.امین
بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
ادیبی.پیمان
مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سینبیوتیک و دستگاه گوارش مصرفکنندگان
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
ارباب سلیمانی.نازیلا
مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
ازاد.حجت
ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره گیاه پنجهبرگ راست (Potentilla recta)
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
اژدری.عطااله
بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلی فرم، اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر پنیر های سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال94
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
اسماعیل پور.مهرناز
تعیین ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس ریشه شلغم شیرازی در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
امینی فرد.نرگس
تعیین تیپهای کاست کروموزومی ژن mec در ایزولههایاستافیلوکوکوساورئوس جدا شده از شیر و فراوردههای شیری
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
اهری.حامد
تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
آ
آخوندزاده.افشین
تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
ب
بخشی.فاطمه
بهینهسازی تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس از ضایعات خرما به روش سطح پاسخ
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
بم زاده.زهرا
تعیین تیپهای کاست کروموزومی ژن mec در ایزولههایاستافیلوکوکوساورئوس جدا شده از شیر و فراوردههای شیری
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
بنی اسدی.بیژن
بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلی فرم، اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر پنیر های سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال94
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
بنیادیان.مجتبی
مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
بهنام.خلیل
تعیین ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس ریشه شلغم شیرازی در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
پ
پورعباس قلی.زهرا
جداسازی و شناسایی آرکوباکتر بوتزلری از گوشت ماکیان عرضه شده در کشتارگاهها و خرده فروشی ها درشهرستان تنکابن
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
ت
ترکی.زینب
کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
ج
جسام پور.ارئشیر
کلون سازی و بیان ژن رمزکننده آنزیم لاکاز قارچ Trametes در میزبان مخمری و تعیین خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
جعفری.مریم
کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
جلالی.سید محمد علی
مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
جهادی.مهشید
بهینهسازی تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس از ضایعات خرما به روش سطح پاسخ
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
ح
حجت الاسلامی.محمد
کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
حسین نژاد یزدی.ندا
تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
حسینی.سید ابراهیم
بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
حنیفیان.شهرام
لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونهای و ویژگیهای فنوتیپی
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
خ
خانزادی.سعید
بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
خانی.محمد رضا
بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
خانی.محمدرضا
بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
خدایی.محمد
جداسازی و غربالگری باکتریهای تولید کننده باکتریوسین از فراوردههای لبنی بومی کرمان و بررسی فعالیت ضدباکتریایی باکتریوسین تولیدی
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
خمیری.مرتضی
بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
خوری.عصمت
تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
خوری.مرضیه
تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
خیری.فرشید
مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
د
دژخی.هدی
مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
دهقانی.سعید
مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
ر
رحیمی.ابراهیم
بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
رحیمی.ابراهیم
مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
رومیانی.لاله
بررسی شاخصهای شیمیایی، میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقرهای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
رئیسی.مهدی
مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
ز
زند مقدم.احمد
تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
س
سیفی نوفرستی.ساناز
بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
ش
شاکریان.امیر
بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
شهرابی.شیما
تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
شهرام پور.دینا
بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
ص
صادقی ماهونک.علیرضا
بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
صادقی.بلال
رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
صادقی.علیرضا
رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
صفرپور دهکردی.فرهاد
ژنوتایپینگ سوشهای هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از شیر خام و فرآوردههای لبنی
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
ع
عزیززاده.محمد
بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
عطای صالحی.اسماعیل
تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
علیزاده.شیوا
بررسی شاخصهای شیمیایی، میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقرهای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
عیسی زاده.خسرو
ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی بر سویههای استاندارد و استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلای جداشده از مواد غذایی
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
غ
غلامی آهنگران.مجید
مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
غیبی حیلت.سید محمد
مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
ف
فدوی.ابوالفضل
فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیموترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
فرج تبریزی.الیکا
مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
فضل ارا.علی
بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
فضل ارا.علی
تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
فهیم دانش.مریم
بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
ق
قاسمی.سلطان محمد
فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیموترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
قیامی راد.مهدی
جداسازی و شناسایی آرکوباکتر بوتزلری از گوشت ماکیان عرضه شده در کشتارگاهها و خرده فروشی ها درشهرستان تنکابن
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
ک
کلانتری پور.آیدا
لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونهای و ویژگیهای فنوتیپی
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
کوهساری.هادی
تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعتکنندگی و باکتریکشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
کوهساری.هادی
فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیموترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
م
مجلسی.مهران
بررسی باکتری شناسی ورم پستان گاو در گاوداریهای شهر اصفهان و تأثیر عصارههای برهموم و گردهگل کندوی زنبورعسل بر روی باکتریهای جدا شده
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
محمودی.معصومه
مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
مخیری.کتایون
تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعتکنندگی و باکتریکشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
مرتضوی.سید علی
مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سینبیوتیک و دستگاه گوارش مصرفکنندگان
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
مشتاقی.حمدالله
مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
معظمی.علی
مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سینبیوتیک و دستگاه گوارش مصرفکنندگان
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
ممتاز.حسن
تعیین تیپهای کاست کروموزومی ژن mec در ایزولههایاستافیلوکوکوساورئوس جدا شده از شیر و فراوردههای شیری
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
موسوی.سولماز
ژنوتایپینگ سوشهای هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از شیر خام و فرآوردههای لبنی
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
مهدی زاده.تورج
ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره گیاه پنجهبرگ راست (Potentilla recta)
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
مهندسی.نوشین
کلون سازی و بیان ژن رمزکننده آنزیم لاکاز قارچ Trametes در میزبان مخمری و تعیین خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
ن
نجف پور.رضا
مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
نجفزاده ورزی.حسین
بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
نعمت اللهی.امین
مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
نوربخش.سید حمید
مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سینبیوتیک و دستگاه گوارش مصرفکنندگان
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
نورمحمدی.الهام
بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
و
ولی زاده.یوسف
ژنوتایپینگ سوشهای هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از شیر خام و فرآوردههای لبنی
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
ی
یاورمنش.مسعود
مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سینبیوتیک و دستگاه گوارش مصرفکنندگان
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
یزدان ستاد.سجاد
مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]