احسانی.علی
اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
احمدی.سارا
مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
امین زارع.مجید
اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
انصاری.مهسا
مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
ب
بارانی بناب.حمید
کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانههای لبنی استان زنجان بین سالهای 1390 تا 1392
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
بشیری.معصومه
مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیرهای پلی مراز
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
بهرامیان.سمیرا
بررسی تاثیر دود مایع و اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) بر لاکتوباسیلوس بولگاریکوس
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
بیات.منصور
بررسی میزان تأثیر نانو اسانسهای گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونههای آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
پ
پورفرزانه.علیرضا
تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونههای شیر خام تولیدی استان قزوین به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
پویان.مهوش
مقایسه واکنش زنجیرهای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آبهای معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
ح
حاج صالحی.مازیار
مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
حسینی.ابراهیم
مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
د
داودی مقدم.هدیه
مطالعه اثرات ضد قارچی اسانس گل بیمرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
دریس.فاطمه
مقایسه واکنش زنجیرهای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آبهای معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
دوستی.عباس
مقایسه واکنش زنجیرهای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آبهای معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
رحیم زاده.غزال
بررسی تاثیر دود مایع و اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) بر لاکتوباسیلوس بولگاریکوس
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
رحیمی.ابراهیم
شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
رخزادی.اسعد
بررسی تاثیر دود مایع و اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) بر لاکتوباسیلوس بولگاریکوس
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
رفیعی.سولماز
جداسازی باکتریوفاژ اختصاصی باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris عامل فساد آب میوه از خاک
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
رفیعیان کوپائی.محمود
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
رومیانی.لاله
مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
رئیسی.مجتبی
اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
ز
زمانی.عباسعلی
کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانههای لبنی استان زنجان بین سالهای 1390 تا 1392
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
ش
شرافتی چالشتری.علی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
شریف زاده.علی
مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیرهای پلی مراز
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
شعیبی.شهرام
خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
ص
صالحی.الهام
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
ع
عطای صالحی.اسماعیل
شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
عنایتی.مهسا
بررسی میزان تأثیر نانو اسانسهای گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونههای آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
غ
غلامی آهنگران.مجید
مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
ق
قائنی.منصوره
مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
قربانی رنجبری.علی
مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
قربانی رنجبری.فاطمه
مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
قربانی رنجبری.نازنین
مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
ک
کبیری.حمیدرضا
مقایسه واکنش زنجیرهای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آبهای معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
گ
گلچین.علیرضا
مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
م
محسنی.مهران
کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانههای لبنی استان زنجان بین سالهای 1390 تا 1392
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
محمدزاده.هدی
خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
محمودی.آزاده
مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
مزروعی آرانی.نوید
ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
مزروعی آرانی.نوید
ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
مشاطیان.فرامرز
تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونههای شیر خام تولیدی استان قزوین به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
معتمدی.حسین
جداسازی باکتریوفاژ اختصاصی باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris عامل فساد آب میوه از خاک
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
معتمدی.حسین
بررسی آلودگی برخی انواع آب میوه به باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس با استفاده از روش PCR و RFLP
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
معتمدی.حسین
گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
ممتاز.حسن
ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
مومنی.حسین
مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیرهای پلی مراز
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
مهدوی.سامان
مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتریاشریشیا کلیO157:H7
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
میرزاعلیزاده.عادل
کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانههای لبنی استان زنجان بین سالهای 1390 تا 1392
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
ن
نقیلی.حسین
اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
نونهال.فاطمه
شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]