E

  • Eydipour.Zeinab اثر الاژیک اسید بر میزان تیول در بافت‌های مختلف مغزی در مدل حیوانی بیماری پارکینسون [ Vol.4, Issue 4 - Autumn Year 2014]

F

  • Fani makki.Omid اثر گیاه ماریتیغال (Silybum marianum L) بر سیستم ایمنی، متغیرهای مربوط به روده، وضعیت ظاهری و میزان تلفات جوجه های گوشتی آلوده شده با آفلاتوکسین B1 [ Vol.4, Issue 1 - Winter Year 2013]
  • Fani makki.Omid افزایش عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی دانه های خارمریم و آویشن [ Vol.4, Issue 3 - Summer Year 2013]

G

  • Ghasemi Pirbalouti.Abdollah ریز ازدیادی (کشت درون شیشه) کلیماتیس (Clematis orientalis L) [ Vol.4, Issue 1 - Winter Year 2013]
  • Ghasemi Pirbalouti.Abdollah واکنش فیتوشیمیایی گیاه زوفا (Hyssopusofficinalis L) به محلول پاشی اسید جاسمونیک [ Vol.4, Issue 1 - Winter Year 2013]
  • Ghasemi Pirbalouti.Abdollah اثر کم آبیاری بر ماده خشک، عملکرد کمی و کیفی اسانس آویشن باغی و آویشن دنایی [ Vol.4, Issue 3 - Summer Year 2013]
  • Ghasemi Pirbalouti.Abdollah خاصیت ضدباکتریایی اسانس 5 گیاه دارویی اندمیک از تیره نعناعیان [ Vol.4, Issue 3 - Summer Year 2013]
  • Ghasemi Pirbalouti.Abdollah اثر عصاره چند گیاه دارویی بر روی فعالیت کنه سخت هیالوما مارژیناتوم (Hyalomma marginatum) [ Vol.4, Issue 4 - Autumn Year 2014]
  • Ghasemi Pirbalouti.Abdollah تأثیر روش های آون و سایه خشک بر درصد و اجزای اسانس کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff) [ Vol.4, Issue 4 - Autumn Year 2014]
  • Ghasemi Pirbalouti.Abdollah فیتوشیمی اسانس اندام های مختلف درمنه کوهی (Artemisia aucheri Boiss) جمع آوری شده از استان چهارمحال و بختیاری [ Vol.4, Issue 4 - Autumn Year 2014]
  • Ghazaghi.Mahmod افزایش عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی دانه های خارمریم و آویشن [ Vol.4, Issue 3 - Summer Year 2013]
  • Golparvar.Ahmad Reza ترکیبات شیمیایی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) کشت شده در شرایط آب و هوایی اصفهان [ Vol.4, Issue 2 - Spring Year 2013]
  • Golparvar.Ahmad Reza خاصیت ضدباکتریایی اسانس های گیاهان دارویی آویشن، انیسون و پونه علیه اروینیا کاروتوورا [ Vol.4, Issue 3 - Summer Year 2013]
  • Golparvar.Ahmad Reza ترکیبات شیمیائی اسانس سه اکوتیپ نعناع ( Mentha spicata L.) در استان کهگیلویه و بویراحمد [ Vol.4, Issue 3 - Summer Year 2013]

H

  • Hadipanah.Amin ترکیبات شیمیایی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) کشت شده در شرایط آب و هوایی اصفهان [ Vol.4, Issue 2 - Spring Year 2013]
  • Hamedi.Behzad خاصیت ضدباکتریایی اسانس 5 گیاه دارویی اندمیک از تیره نعناعیان [ Vol.4, Issue 3 - Summer Year 2013]
  • Hojat Al Eslami.Mohammad تجزیه فیتوشیمی اسانس سرشاخه گلدار آویشن کرمانی، برگ مورد و میوه گلپر برفی یا کوهستانی (کرسوم) [ Vol.4, Issue 2 - Spring Year 2013]

S

  • Shakerian.Amir تأثیر عصاره گیاه شنگ بر خواص حسی، ماندگاری و میزان ویسکوزیته ماست [ Vol.4, Issue 1 - Winter Year 2013]