ا

  • احمدزاده قویدل.ریحانه بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • احمدزاده قویدل.ریحانه تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • استیری.سید حسین بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • استیری.سید حسین تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • استیری.سید حسین بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • اسدی.غلامحسین تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • اعلمی.مهران تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • الهامی راد.امیر حسین مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • الهامی راد.امیر حسین ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • الهامی راد.امیر حسین ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • الهامی.امیر حسین بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • امیری.مریم بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیب‌زمینی توسط دستگاه تحلیل‌گر سریع ویسکوزیته [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]

آ

  • آذرپژوه.الهام تأثیرپیش فرآیندهای پوست‌گیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • آرمین.محمد بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • آزادفر.الهام بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • آل طه.سیدمحمد تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]

ب

  • بخش آبادی.حمید تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • بخش آبادی.حمید تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]

ج

  • جعفرپور.افشین بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA) [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • جعفرپور.افشین بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • جمالی.وحید بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]

ح

  • حداد خداپرست.محمد حسن ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • حسنی بایگی.نادیا تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • حسنی.فرشته بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • حسینی قابوس.سید حسین تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • حسینی.سید ابراهیم بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • حسینی.سید ابراهیم بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]

د

  • دولت آبادی.زهرا بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]

ر

  • رازقندی.الهه تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • رحمن.علیرضا بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • رشیدی.حسن بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]

ش

  • شرایعی.پروین تأثیرپیش فرآیندهای پوست‌گیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • شرایعی.پروین تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • شریفی.اکرم بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • شریفی.اکرم بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • شریفی.اکرم بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • شریفی.اکرم بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • شهیدی.فخری بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]

ص

  • صفاری.رضا ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • صفری.امید بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]

ع

  • عطای صالحی.اسماعیل ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • عطای صالحی.اسماعیل فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]

ف

  • فهیم دانش.مریم بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]

ق

  • قدس ولی.علیرضا تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • قیافه داوودی.مهدی تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]

ک

  • کاراژیان.حجت تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • کاراژیان.حجت بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • کاشانی نژاد.مهدی تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • کوچکی.آرش تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]

م

  • متینی.سارا تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • مختاریان.محسن بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیب‌زمینی توسط دستگاه تحلیل‌گر سریع ویسکوزیته [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • مرتضوی.سید علی بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • موجرلو.زهره مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • مهدوی.سامان بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتری‌های اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • مهربان سنگ آتش.معصومه بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]

ن

  • نوربهشت.نوژن بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • نوربهشت.نوژن بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • نوری.لیلا بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • نوری.لیلا بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • نیاکوثری.مهرداد بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]

و

  • ولایتی.محسن بررسی فقهی بانک شیر براساس پارامترهای تغذیه، فرمول ترکیبی شیرهای مادران و سازوکارهای ایمونولوژیکی و فیزیولوژیکی پزشکی [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]