ابراهیمی.آناهیتا
تولید نانوکامپوزیت پلیاتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
اجاق.سید مهدی
تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
اخلاقی.هاشم
سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
استیری.سید حسین
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه پرسیاوشان(Adiantum capillus-veneris)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
اسماعیلی دارابی.راحله
تاثیر بستهبندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-نانوسلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمهای
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
افشاری.حامد
تاثیر بستهبندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-نانوسلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمهای
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
الهامی راد.امیر حسین
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه پرسیاوشان(Adiantum capillus-veneris)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
الهامی راد.امیر حسین
بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
امت محمدی.الهام
بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یکماهه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
امیدوار لنگرودی.لیلا
بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
آ
آذرپژوه.الهام
بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
آریایی.پیمان
تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
آزادمرد.صدیف
بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
آصفی.نارملا
تاثیر فراصوت و آنزیم بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
آقاجانی.عبدالرضا
مقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
ب
بابایی.آرش
ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
بهبهانی.لیلا
تاثیر نیمپز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آنها
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
بهرام.سمیه
مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
بهرامی.سپیده
تولید نانوکامپوزیت پلیاتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
بهزاد.خلیل
بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
بی مکر.ماندانا
امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
بی مکر.ماندانا
تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
بیات.حسن
تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندامهای مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.)
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
بیرقی طوسی.شهرام
استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
پ
پورمحمدی.اوشا
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
ت
تجلی طهرانی.هنگامه
بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
توکلی پور.حمید
مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
توکمه چی.امیر
آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
ج
جعفرپور.درنوش
بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
جعفرزاده مقدم.مریم
آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
جعفری زاده- مالمیری.هدی
بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
چ
چاجی.حسین
مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
چرمچیان لنگرودی.مهدی
تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
ح
حامدی.جواد
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
حداد خداپرست.محمد حسن
بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
حزباوی.عیسی
مدلسازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
حسنی.مریم
تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
حسینی قابوس.سید حسین
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
حسینی.طیبه السادات
بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
حصاری.جواد
بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
حقایق.غلامحسین
بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگیهای بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج(
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
حقیقت.ستاره
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
خ
خانی.مجید
بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یکماهه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
خراسانیان.فوژان
تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
خمیری.مرتضی
قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتریها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتریها در شیر پس چرخ و MRS مایع
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
خوشخو.ژاله
بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
د
داشی پور.علیرضا
شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ر
رحیمی.ابراهیم
بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
رشیدایی آبندانسری.سیده سلیمه
تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
رشیدی.حسن
تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
رضایی درزیکلا.فاطمه
آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
رضوی.سید محمد علی
بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
روفه گری نژاد.لیلا
بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
ز
زاوه زاد.نفیسه
بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگیهای بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج(
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
س
سادات سجادی.مهسا
بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
سرحدی.حمید
شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
سعیدی اصل.محمد رضا
مقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
سلطانی.مریم
بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
سیامک.فاطمه
بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
سید احمدی ممقانی.میر هاشم
تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سینبیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آنها
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
سیدی منصور.سپیدار
بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
ش
شاکریان.امیر
بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
شرایعی.پروین
مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
شریعتی نیا.ساجده
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
شفافی زنوزیان.مسعود
مقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
شهبازی.فیض اله
مدلسازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
شهیدی مقدم.حمید
سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
شهیدی.فخری
بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
شهیدی.مصطفی
بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
شیخی.زینب
تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
ص
صادقی ماهونک.علیرضا
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنیسازی شده با ژل آلوئهورا
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
صالحی پور.فریده
استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
صدیقی.زهرا
مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
صفرزائی.عبدالواحد
شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
صفری.امید
ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
طباطبایی یزدی.فریده
مقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
ع
عبدالهیان نوقابی.محمد
تولید نانوکامپوزیت پلیاتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
عطار.حسین
طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
عطای صالحی.اسماعیل
بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
علی اصل خیابانی.آرزو
بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
علی محمدی.فاطمه
ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
علیرضایی نقندر.مرتضی
تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندامهای مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.)
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
علیزاده.آیناز
تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سینبیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آنها
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
ف
فصیح نیا.سیده هما
تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سینبیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آنها
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
فیضی.جواد
بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
ق
قره خانی.مهدی
بهینهسازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ بهدانه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
قره یخه.سپیده
بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
قطبی.معصومه
بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
قنواتی.میثم
بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
ک
کاوه.شیما
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنیسازی شده با ژل آلوئهورا
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
کرمی.بابک
بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus)
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
کلباسی اشتری.احمد
مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
کوشکی.وحید
ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
گ
گلی موحد.غلامعلی
استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
گلی.محمد
بهینهسازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخممرغ در سطوح مختلف صمغهای زانتان و گوار به روش سطح پاسخ
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
گنجلو.علی
تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
گنجلو.علی
امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
گیلانی.عبدالعلی
تاثیر نیمپز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آنها
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
م
مالکی.محمد
بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
مجیدی.اعظم
طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
محبوبی.هاجر
بهینهسازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخممرغ در سطوح مختلف صمغهای زانتان و گوار به روش سطح پاسخ
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
محبی.محبت
استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
محمدی آراسته.حسن
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
محمدی روزبهانی.مریم
بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
محمودی.ماندانا
قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتریها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتریها در شیر پس چرخ و MRS مایع
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
مرادی نژاد.فرید
تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندامهای مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.)
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
مرادی.مهسا
بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
مرادی.یزدان
بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus)
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
مرتضوی.سید علی
مقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
مشعشعی.سید علی
بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
مصطفی زاده.بهنام
بهینهسازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ بهدانه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
مطلبی.عباسعلی
بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus)
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
منافی دیزج یکان.مهناز
بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
موسوی نژاد.سید خدارحم
بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
موسوی.سید ابوالفضل
سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
مهربان سنگ آتش.معصومه
ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
مهرشاد.محمد
سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
میرچولی برازق.عبدالرضا
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
ناصری.حیدر ناصری
مدلسازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
ناطق.لیلا
اثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
ناطق.لیلا
بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
نجف نجفی.مسعود
تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
نعمت شاهی.محمد مهدی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه پرسیاوشان(Adiantum capillus-veneris)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
نقی پور.فریبا
بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
نوروزی.فرشته
امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
و
ورمیرا.کامبیز
بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
وریدی.محمدجواد
بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
ه
هاشمی.مجید
استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
هوشمند دلیر.موسی الرضا
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
هوشمند دلیر.موسی الرضا
مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
هوشیار.لیلا
بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]