استیری.سید حسین
بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
ت
توکلی پور.حمید
مطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
ج
جلالی.مهدی
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
ش
شریفی.اکرم
بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
شریفی.اکرم
بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
ع
عطای صالحی.اسماعیل
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
عیوض زاده.اورنگ
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
ک
کامل رحیمی.سوسن
فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
م
مرتضوی.سید علی
بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
مرتضوی.سید علی
بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بیدانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]