ح

  • حسن زاده.آسیه مروری بر کاربرد سبوس در مواد غذایی جهت ارتقا امنیت غذایی [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • حسینی میرمحمدی.سیده سارا مروری بر کاربرد سبوس در مواد غذایی جهت ارتقا امنیت غذایی [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • حسینی.مروا ویژگی‌ها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • حسینی.مروا بررسی استفاده از آنزیم پلی‌گالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]