ن

  • ناطق.لیلا بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • ناطق.لیلا پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • ناطق.لیلا مروری براستفاده از صمغ‌ها در تولید نانوکپسول‌های بر پایه‌ بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • نجفی.نهایه مروری بر تولید پروتئین تک یاخته از ضایعات [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • نجفی.نهایه مروری بر تولید روغن تک سلولی از ضایعات مواد غذایی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]