اسفندیاری.زهرا
بررسی شیوع، تنوع ژنتیکی و مقاومت آنتیبیوتیکی کلستریدیوم دیفیسیل در گوشت مرغ و بوقلمون بومی و صنعتی مراکز فروش استان چهارمحالوبختیاری
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
اسماعیلی.مهرو
تولید فیلم خوراکی نانوکیتوزان-صمغ کتیرای ایرانی حاوي اسانس گياهي زولنگ و تأثیر آن بر کیفیت میکروبی در گوشت بز
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
اسماعیلی.مهرو
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانتهای مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
اسماعیلی.مهرو
بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
اصل هاشمی.احمد
تاثیر فرایند شستشو در کاهش بقایای آفتکشهای کلرپیریفوس و دیازینون در میوههای سیب و انگور
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
اکبرزاده نجار.بهزاد
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانتهای مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
امامی.مریم سادات
مطالعه میزان آلودگی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) با فلزات سنگین و برخی پاتوژنها در شهر اصفهان
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
انرجان.نویده
اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
انصاریان بارزی.اکبر
بررسی شیوع، تنوع ژنتیکی و مقاومت آنتیبیوتیکی کلستریدیوم دیفیسیل در گوشت مرغ و بوقلمون بومی و صنعتی مراکز فروش استان چهارمحالوبختیاری
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
ایازی.نادیا
شیوع آلودگی ساندویچهای عرضه شده به میکروارگانیسمهای پاتوژن و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها در شهرستان کرمانشاه، ایران
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
آ
آریایی.پیمان
تولید فیلم خوراکی نانوکیتوزان-صمغ کتیرای ایرانی حاوي اسانس گياهي زولنگ و تأثیر آن بر کیفیت میکروبی در گوشت بز
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
آریایی.پیمان
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانتهای مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
آریایی.پیمان
بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
ب
باقری.رویا
تولید فیلم خوراکی نانوکیتوزان-صمغ کتیرای ایرانی حاوي اسانس گياهي زولنگ و تأثیر آن بر کیفیت میکروبی در گوشت بز
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
باقری.رویا
بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
باقری.رویا
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانتهای مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
باقری.محبوبه
تعیین بار میکروبی کلی، آلودگی کلیفرمی و الگوی مقاومت آنتيبیوتیکي سویههای اشريشیاکلي در میگوی عرضهشده در شهر کرمان
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
بهنژادی.محمدعلی
اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
جعفری.مهدی
بررسی برخی ویژگیهای شیمیایی و ضدمیکروبی اسانس روغنی برگ بو
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
جوادی.افشین
اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
ح
حاجی پور.ناصر
مطالعه گذشتهنگر بر روی میزان شیوع کیستهیداتید، گونههای فاسیولا و دیکروسلیومدندریتیکوم در کبد گوسفند و بزهای کشتار شده در کشتارگاه ساوه، استان مرکزی و برآورد خسارتهای اقتصادی ناشی از ضبط کبد از سال 1394 تا 1400
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
حسینی نسب. سید عرفان
بررسی شیوع پاتوژنهای غذازاد در ساندویچهای عرضهشده در شهرستان قم و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
حقیقت.آذر
توسعه روش کچرز تلفیقشده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی برای شناسایی برخی از آفتکشها در نمونههای خیار بهوسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
حیدرزادی.محمدامین
شیوع آلودگی ساندویچهای عرضه شده به میکروارگانیسمهای پاتوژن و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها در شهرستان کرمانشاه، ایران
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
خ
خندقی.جلیل
شناسایی انتروسینها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آنها در سویههای انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
خندقی.جلیل
توسعه روش کچرز تلفیقشده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی برای شناسایی برخی از آفتکشها در نمونههای خیار بهوسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
رحیمی.ابراهیم
بررسی میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس حاوی انتروتوکسین¬های A و B در لبنیات سنتی، سالاد و ناگت¬های عرضهشده در شهرستان شهرکرد و مقاومت آنتی¬بیوتیکی جدایه¬ها
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
رحیمی.ابراهیم
بررسی شیوع پاتوژنهای غذازاد در ساندویچهای عرضهشده در شهرستان قم و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
رحیمی.ابراهیم
مطالعه میزان آلودگی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) با فلزات سنگین و برخی پاتوژنها در شهر اصفهان
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
رحیمی.ابراهیم
بررسی برخی ویژگیهای شیمیایی و ضدمیکروبی اسانس روغنی برگ بو
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
رحیمی.ابراهیم
تعیین ویژگیهای میکروبی و شیمیایی میگوهای عرضه شده در شهرستان آبادان
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
رحیمی.ابراهیم
بررسی شیوع، تنوع ژنتیکی و مقاومت آنتیبیوتیکی کلستریدیوم دیفیسیل در گوشت مرغ و بوقلمون بومی و صنعتی مراکز فروش استان چهارمحالوبختیاری
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
س
سالک.فائزه
شناسایی انتروسینها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آنها در سویههای انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
ستاری.امیر
تعیین بار میکروبی کلی، آلودگی کلیفرمی و الگوی مقاومت آنتيبیوتیکي سویههای اشريشیاکلي در میگوی عرضهشده در شهر کرمان
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
سهیلی ملکی.ندا
تاثیر فرایند شستشو در کاهش بقایای آفتکشهای کلرپیریفوس و دیازینون در میوههای سیب و انگور
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
ش
شادجو.جعفر
تعیین باقیمانده اکسیتتراسایکلین در فرآوردههای گوشتی توزیعی در شهر تبریز به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
شاکریان.امیر
مطالعه میزان آلودگی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) با فلزات سنگین و برخی پاتوژنها در شهر اصفهان
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
شاکریان.امیر
بررسی برخی ویژگیهای شیمیایی و ضدمیکروبی اسانس روغنی برگ بو
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
شاکریان.امیر
بررسی شیوع، تنوع ژنتیکی و مقاومت آنتیبیوتیکی کلستریدیوم دیفیسیل در گوشت مرغ و بوقلمون بومی و صنعتی مراکز فروش استان چهارمحالوبختیاری
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
ص
صانعی.سید جواد
القای پاسخهای دفاعی و کنترل بیماری کپک آبی میوه سیب توسط عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora)
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
صفری.غلامحسین
تاثیر فرایند شستشو در کاهش بقایای آفتکشهای کلرپیریفوس و دیازینون در میوههای سیب و انگور
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
ض
ضیاء.نوشا
بررسی میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس حاوی انتروتوکسین¬های A و B در لبنیات سنتی، سالاد و ناگت¬های عرضهشده در شهرستان شهرکرد و مقاومت آنتی¬بیوتیکی جدایه¬ها
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
ط
طاهری.عبدالحسین
القای پاسخهای دفاعی و کنترل بیماری کپک آبی میوه سیب توسط عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora)
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
ع
عباس زاده.لیلا
تاثیر فرایند شستشو در کاهش بقایای آفتکشهای کلرپیریفوس و دیازینون در میوههای سیب و انگور
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
عباسی.هاجر
ارزیابی تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر ویژگیهای کیفی و آنتیمیکروبی عصاره فاوانیا (Paeonia officinalis L.)
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
علی موسی زاده.پدرام
القای پاسخهای دفاعی و کنترل بیماری کپک آبی میوه سیب توسط عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora)
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
غفاری.الهام
تولید فیلم خوراکی نانوکیتوزان-صمغ کتیرای ایرانی حاوي اسانس گياهي زولنگ و تأثیر آن بر کیفیت میکروبی در گوشت بز
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
ف
فاتحی.فائزه
تعیین بار میکروبی کلی، آلودگی کلیفرمی و الگوی مقاومت آنتيبیوتیکي سویههای اشريشیاکلي در میگوی عرضهشده در شهر کرمان
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
ق
قادری.فریده
بررسی برخی ویژگیهای شیمیایی و ضدمیکروبی اسانس روغنی برگ بو
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
قاسمیان یادگاری.رامین
بررسی میزان سرب و کادمیوم در عسلهای بهاره و پاییزه شهرستان دلفان لرستان
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
ک
کرمی بناری.امیررضا
بررسی میزان سرب و کادمیوم در عسلهای بهاره و پاییزه شهرستان دلفان لرستان
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
کرمی.محسن
شیوع آلودگی ساندویچهای عرضه شده به میکروارگانیسمهای پاتوژن و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها در شهرستان کرمانشاه، ایران
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
کیاکجوری.آذین
بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
گ
گورانی.یاسمن
مروری بر پتانسیل غذایی و دارویی فیکوبیلیپروتئینهای مستخرج از سیانوباکتریها
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
م
محمدی خانقاهی.بهزاد
تاثیر فرایند شستشو در کاهش بقایای آفتکشهای کلرپیریفوس و دیازینون در میوههای سیب و انگور
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
مشاک.زهره
بررسی برخی ویژگیهای شیمیایی و ضدمیکروبی اسانس روغنی برگ بو
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
موثق.محمدحسین
بررسی میزان سرب و کادمیوم در عسلهای بهاره و پاییزه شهرستان دلفان لرستان
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
موثق.محمدحسین
تعیین باقیمانده اکسیتتراسایکلین در فرآوردههای گوشتی توزیعی در شهر تبریز به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
میرزایی.حمید
اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
میرزایی.حمید
شناسایی انتروسینها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آنها در سویههای انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
ن
نامی.یوسف
شناسایی انتروسینها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آنها در سویههای انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
نری میسا.محمد
تعیین ویژگیهای میکروبی و شیمیایی میگوهای عرضه شده در شهرستان آبادان
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
نصیری.فاطمه
توسعه روش کچرز تلفیقشده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی برای شناسایی برخی از آفتکشها در نمونههای خیار بهوسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
نوروزی.بهاره
مروری بر پتانسیل غذایی و دارویی فیکوبیلیپروتئینهای مستخرج از سیانوباکتریها
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
نوروزی.بهاره
مروری بر پیشرفتهای اخیر در کاربرد سیانوباکتریها و ریزجلبکها در بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی دریایی
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
نوعی.فرزاد
اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
و
واحد دهکردی.نجمه
بررسی میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس حاوی انتروتوکسین¬های A و B در لبنیات سنتی، سالاد و ناگت¬های عرضهشده در شهرستان شهرکرد و مقاومت آنتی¬بیوتیکی جدایه¬ها
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
واحد دهکردی.نجمه
بررسی شیوع پاتوژنهای غذازاد در ساندویچهای عرضهشده در شهرستان قم و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
واحد دهکردی.نجمه
شیوع آلودگی ساندویچهای عرضه شده به میکروارگانیسمهای پاتوژن و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها در شهرستان کرمانشاه، ایران
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
ی
یعقوبی کوپایی.Zahra
ارزیابی تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر ویژگیهای کیفی و آنتیمیکروبی عصاره فاوانیا (Paeonia officinalis L.)
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
یغما.الهام
مطالعه مقایسهای خاصیت ضدمیکروبی نایسین و ناتامایسین در سفیده تخممرغ مایع پاستوریزه و افزایش زمان ماندگاری آن
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]