ا

  • اسلامی.محمد مطالعه ارزش غذایی و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله ماهی حلوا سیاه Parastromateus niger در سواحل بوشهر [ دوره32, شماره 2 - تابستان سال 1401]

پ

  • پقه.اسمعیل مطالعه ارزش غذایی و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله ماهی حلوا سیاه Parastromateus niger در سواحل بوشهر [ دوره32, شماره 2 - تابستان سال 1401]

ج

  • جاسمیان فرد.هدی مطالعه درصدهای مختلف آنزیم آلکالاز بر ویژگی‏های پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی کپور نقره ‏ای [ دوره32, شماره 2 - تابستان سال 1401]

ح

  • حسن زاده.محبوبه تاثیرپوشش حاصل از ژلاتین هیدرولیز براکسیداسیون چربی، اسیدهای چرب و ترکیبات شیمیایی ماهی شوریده Otlithes ruber(Bloch & schneider,1801) در طول نگهداری در دمای یخچال ºC 1±4 [ دوره32, شماره 2 - تابستان سال 1401]

د

  • دهاز.طیبه مطالعه درصدهای مختلف آنزیم آلکالاز بر ویژگی‏های پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی کپور نقره ‏ای [ دوره32, شماره 2 - تابستان سال 1401]

ر

  • راوردشیری.میترا اندازه گیریمیزان غلظت فلزات سنگین جیوه، سرب و کادمیوم در منابع آب شهر یزد [ دوره32, شماره 2 - تابستان سال 1401]

ز

  • زارعی.مهدی مطالعه درصدهای مختلف آنزیم آلکالاز بر ویژگی‏های پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی کپور نقره ‏ای [ دوره32, شماره 2 - تابستان سال 1401]

ع

  • عبیدی.رزاق اندازه گیریمیزان غلظت فلزات سنگین جیوه، سرب و کادمیوم در منابع آب شهر یزد [ دوره32, شماره 2 - تابستان سال 1401]

م

  • موسوی.اسماعیل اندازه گیریمیزان غلظت فلزات سنگین جیوه، سرب و کادمیوم در منابع آب شهر یزد [ دوره32, شماره 2 - تابستان سال 1401]

ن

  • نوروزی.بهاره مروری بر خواص پروبیوتیک ریز جلبک ها [ دوره32, شماره 2 - تابستان سال 1401]