احمدی.مینا
بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بینالمللی انزلی
[
المجلد 5,
العدد
20
- شتاءالسنة
1394]
اسدی.فاطمه
مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانسها
[
المجلد 5,
العدد
18
- الصيفالسنة
1394]
اسکندری.محمد هادی
مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس
[
المجلد 5,
العدد
18
- الصيفالسنة
1394]
اسمعیلی.محسن
تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیستفعال آب هویج
[
المجلد 5,
العدد
20
- شتاءالسنة
1394]
اعرابی.اعظم
بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین
[
المجلد 5,
العدد
17
- ربيعالسنة
1394]
ایاسه.علی
تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیستفعال آب هویج
[
المجلد 5,
العدد
20
- شتاءالسنة
1394]
پ
پورآذرنگ.هاشم
تعیین میزان باقیمانده دیاکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی
[
المجلد 5,
العدد
19
- الخريفالسنة
1394]
ج
جواهری بابلی.مهران
تأثیر بستهبندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای یخچال
[
المجلد 5,
العدد
17
- ربيعالسنة
1394]
ح
حاتمی.ثمانه
بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماریزاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسهای ترکیبات
[
المجلد 5,
العدد
20
- شتاءالسنة
1394]
حاجی پور دهبالایی.شیما
تأثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آنها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین
[
المجلد 5,
العدد
20
- شتاءالسنة
1394]
حسینی.سید ابراهیم
بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگهداری در انجماد
[
المجلد 5,
العدد
17
- ربيعالسنة
1394]
حنیفیان.شهرام
رفتار سویههای مختلف یرسینیا انتروکولیتیکا در پنیر فراپالایشی و نقش بازدارندگی کشت آغازگر لاکتیکی
[
المجلد 5,
العدد
17
- ربيعالسنة
1394]
حنیفیان.شهرام
آلودگی کپکی شیر خام و فرآوردههای آن: فراوانی، تنوع گونهای و شناسایی منابع آلودگی
[
المجلد 5,
العدد
19
- الخريفالسنة
1394]
خ
خانی پور.علی اصغر
بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بینالمللی انزلی
[
المجلد 5,
العدد
20
- شتاءالسنة
1394]
د
درگاهی.عبداله
مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانسها
[
المجلد 5,
العدد
18
- الصيفالسنة
1394]
ر
رحیمی.ابراهیم
میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393
[
المجلد 5,
العدد
19
- الخريفالسنة
1394]
رحیمی.ابراهیم
تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان
[
المجلد 5,
العدد
18
- الصيفالسنة
1394]
رفتنی امیری.زینب
اثر تخلیه احشایی بر ویژگیهای حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در 18- درجه سلسیوس
[
المجلد 5,
العدد
17
- ربيعالسنة
1394]
ز
زمانینژاد.شیما
تاثیر قوامیابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی(Cyprinuscarpio)
[
المجلد 5,
العدد
17
- ربيعالسنة
1394]
س
سامی.مسعود
تأثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آنها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین
[
المجلد 5,
العدد
20
- شتاءالسنة
1394]
سبحان اردکانی.سهیل
بررسی تجمع سرب و کادمیوم در بافت گونههای تره (Allium ampeloprasum persicum) و نعناع (Mentha piperita) تیمارشده با لجن فاضلاب تصفیهخانه شهرک قدس تهران
[
المجلد 5,
العدد
19
- الخريفالسنة
1394]
سیف زاده.مینا
بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بینالمللی انزلی
[
المجلد 5,
العدد
20
- شتاءالسنة
1394]
ش
شاددل.مینو
بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس
[
المجلد 5,
العدد
18
- الصيفالسنة
1394]
شاکریان.امیر
میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393
[
المجلد 5,
العدد
19
- الخريفالسنة
1394]
شاکریان.امیر
تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان
[
المجلد 5,
العدد
18
- الصيفالسنة
1394]
شایق.جلال
مطالعه بیوتیپی استافیلوکوکوس اورئوسهای جدا شده از شیر و فرآوردههای آن در شهرستان تبریز
[
المجلد 5,
العدد
19
- الخريفالسنة
1394]
شعبانی.شاهرخ
بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگهداری در انجماد
[
المجلد 5,
العدد
17
- ربيعالسنة
1394]
شعبانی.علی
تاثیر قوامیابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی(Cyprinuscarpio)
[
المجلد 5,
العدد
17
- ربيعالسنة
1394]
شکرفروش.سید شهرام
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنیهای سینبیوتیک کمچرب یا کمشکر
[
المجلد 5,
العدد
18
- الصيفالسنة
1394]
ص
صادقی.احسان
مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانسها
[
المجلد 5,
العدد
18
- الصيفالسنة
1394]
صمدلوئی.حمیدرضا
بهینهسازی تولید اسیدسیتریک از گونه قارچی آسپرژیلوس نایجر
[
المجلد 5,
العدد
19
- الخريفالسنة
1394]
ع
عباس والی.مریم
مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس
[
المجلد 5,
العدد
18
- الصيفالسنة
1394]
عزیزخانی.مریم
مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماریزای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید
[
المجلد 5,
العدد
18
- الصيفالسنة
1394]
علیزاده.محمد
تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیستفعال آب هویج
[
المجلد 5,
العدد
20
- شتاءالسنة
1394]
ف
فدائی نوغانی.وجیهه
مطالعه اثر پودر کرفس کوهی بر برخی از ویژگیهای میکروبی و حسی پنیر محلی بروجرد
[
المجلد 5,
العدد
18
- الصيفالسنة
1394]
فرج پور.محمدطاها
بررسی فراوانی و تعیین حساسیت آنتیبیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در شیرهای خام شهرستان سقز
[
المجلد 5,
العدد
19
- الخريفالسنة
1394]
فرمانی.جمشید
پایداری اکسایشی روغنهای سبوس برنج، ذرت، کانولا، آفتابگردان و سویا در فرآیند پخت و نگهداری نان
[
المجلد 5,
العدد
20
- شتاءالسنة
1394]
ق
قربانی رنجبری.علی
بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتریهای مزوفیل هوازی و سایکروتروفها در قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز
[
المجلد 5,
العدد
19
- الخريفالسنة
1394]
قیامی راد.مهدی
بررسی فراوانی و تعیین حساسیت آنتیبیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در شیرهای خام شهرستان سقز
[
المجلد 5,
العدد
19
- الخريفالسنة
1394]
ک
کمالی.زهرا
بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس
[
المجلد 5,
العدد
18
- الصيفالسنة
1394]
کیانی.شهرام
بررسی میزان تجمع نیترات و نیتریت در سبزیهای عرضه شده در بازار شهرکرد
[
المجلد 5,
العدد
20
- شتاءالسنة
1394]
م
محسنزاده.محمد
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتریهای مهم بیماریزای منتقله از موادغذایی
[
المجلد 5,
العدد
20
- شتاءالسنة
1394]
محمدی ثانی.علی
بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماریزاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسهای ترکیبات
[
المجلد 5,
العدد
20
- شتاءالسنة
1394]
محمدی.احمد
مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانسها
[
المجلد 5,
العدد
18
- الصيفالسنة
1394]
محمودی.زهره
تعیین میزان باقیمانده دیاکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی
[
المجلد 5,
العدد
19
- الخريفالسنة
1394]
مشایخی.سیامک
دیدگاه پرورشدهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک (مطالعه موردی استان تهران)
[
المجلد 5,
العدد
20
- شتاءالسنة
1394]
مشتاقی ملکی.طاهره
آلودگی کپکی شیر خام و فرآوردههای آن: فراوانی، تنوع گونهای و شناسایی منابع آلودگی
[
المجلد 5,
العدد
19
- الخريفالسنة
1394]
مشتاقی.حمدالله
مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس
[
المجلد 5,
العدد
18
- الصيفالسنة
1394]
ن
نادعلیان.محمدقلی
دیدگاه پرورشدهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک (مطالعه موردی استان تهران)
[
المجلد 5,
العدد
20
- شتاءالسنة
1394]
نیریز نقاده ای.مسلم
میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای کوزهای مصرفی شهرستان ارومیه
[
المجلد 5,
العدد
17
- ربيعالسنة
1394]
ه
هاشمی.مجید
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنیهای سینبیوتیک کمچرب یا کمشکر
[
المجلد 5,
العدد
18
- الصيفالسنة
1394]
هدایتی فرد.مسعود
اثر تخلیه احشایی بر ویژگیهای حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در 18- درجه سلسیوس
[
المجلد 5,
العدد
17
- ربيعالسنة
1394]
و
ولایت زاده.محمد
تأثیر بستهبندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای یخچال
[
المجلد 5,
العدد
17
- ربيعالسنة
1394]
ی
یاورمنش.مسعود
بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماریزاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسهای ترکیبات
[
المجلد 5,
العدد
20
- شتاءالسنة
1394]