ا

  • احمدی.مینا بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین‌المللی انزلی [ المجلد 5, العدد 20 - شتاء السنة 1394]
  • اسدی.فاطمه مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها [ المجلد 5, العدد 18 - الصيف السنة 1394]
  • اسکندری.محمد هادی مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس [ المجلد 5, العدد 18 - الصيف السنة 1394]
  • اسمعیلی.محسن تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیست‌فعال آب هویج [ المجلد 5, العدد 20 - شتاء السنة 1394]
  • اعرابی.اعظم بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین [ المجلد 5, العدد 17 - ربيع السنة 1394]
  • ایاسه.علی تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیست‌فعال آب هویج [ المجلد 5, العدد 20 - شتاء السنة 1394]

پ

  • پورآذرنگ.هاشم تعیین میزان باقی‌مانده دی‌اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی [ المجلد 5, العدد 19 - الخريف السنة 1394]

ج

  • جواهری بابلی.مهران تأثیر بسته‌بندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگه‌داری در دمای یخچال [ المجلد 5, العدد 17 - ربيع السنة 1394]

ح

  • حاتمی.ثمانه بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری‌زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات [ المجلد 5, العدد 20 - شتاء السنة 1394]
  • حاجی پور ده‌بالایی.شیما تأثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آن‌ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین [ المجلد 5, العدد 20 - شتاء السنة 1394]
  • حسینی.سید ابراهیم بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگه‌داری در انجماد [ المجلد 5, العدد 17 - ربيع السنة 1394]
  • حنیفیان.شهرام رفتار سویه‌های مختلف یرسینیا انتروکولیتیکا در پنیر فراپالایشی و نقش بازدارندگی کشت آغازگر لاکتیکی [ المجلد 5, العدد 17 - ربيع السنة 1394]
  • حنیفیان.شهرام آلودگی کپکی شیر خام و فرآورده‌های آن: فراوانی، تنوع گونه‌ای و شناسایی منابع آلودگی [ المجلد 5, العدد 19 - الخريف السنة 1394]

خ

  • خانی پور.علی اصغر بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین‌المللی انزلی [ المجلد 5, العدد 20 - شتاء السنة 1394]

د

  • درگاهی.عبداله مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها [ المجلد 5, العدد 18 - الصيف السنة 1394]

ر

  • رحیمی.ابراهیم میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393 [ المجلد 5, العدد 19 - الخريف السنة 1394]
  • رحیمی.ابراهیم تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان [ المجلد 5, العدد 18 - الصيف السنة 1394]
  • رفتنی امیری.زینب اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس [ المجلد 5, العدد 17 - ربيع السنة 1394]

ز

  • زمانی‌نژاد.شیما تاثیر قوام‌یابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی(Cyprinuscarpio)‌‌ [ المجلد 5, العدد 17 - ربيع السنة 1394]

س

  • سامی.مسعود تأثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آن‌ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین [ المجلد 5, العدد 20 - شتاء السنة 1394]
  • سبحان اردکانی.سهیل بررسی تجمع سرب و کادمیوم در بافت گونه‌های تره (Allium ampeloprasum persicum) و نعناع (Mentha piperita) تیمارشده با لجن فاضلاب تصفیهخانه شهرک قدس تهران [ المجلد 5, العدد 19 - الخريف السنة 1394]
  • سیف زاده.مینا بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین‌المللی انزلی [ المجلد 5, العدد 20 - شتاء السنة 1394]

ش

  • شاددل.مینو بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس [ المجلد 5, العدد 18 - الصيف السنة 1394]
  • شاکریان.امیر میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393 [ المجلد 5, العدد 19 - الخريف السنة 1394]
  • شاکریان.امیر تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان [ المجلد 5, العدد 18 - الصيف السنة 1394]
  • شایق.جلال مطالعه بیوتیپی استافیلوکوکوس اورئوس‌های جدا شده از شیر و فرآورده‌های آن در شهرستان تبریز [ المجلد 5, العدد 19 - الخريف السنة 1394]
  • شعبانی.شاهرخ بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگه‌داری در انجماد [ المجلد 5, العدد 17 - ربيع السنة 1394]
  • شعبانی.علی تاثیر قوام‌یابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی(Cyprinuscarpio)‌‌ [ المجلد 5, العدد 17 - ربيع السنة 1394]
  • شکرفروش.سید شهرام ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی‌های سین‌بیوتیک کم‌چرب یا کم‌شکر [ المجلد 5, العدد 18 - الصيف السنة 1394]

ص

  • صادقی.احسان مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها [ المجلد 5, العدد 18 - الصيف السنة 1394]
  • صمدلوئی.حمیدرضا بهینه‌سازی تولید اسیدسیتریک از گونه قارچی آسپرژیلوس نایجر [ المجلد 5, العدد 19 - الخريف السنة 1394]

ع

  • عباس والی.مریم مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس [ المجلد 5, العدد 18 - الصيف السنة 1394]
  • عزیزخانی.مریم مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری‌زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید [ المجلد 5, العدد 18 - الصيف السنة 1394]
  • علیزاده.محمد تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیست‌فعال آب هویج [ المجلد 5, العدد 20 - شتاء السنة 1394]

ف

  • فدائی نوغانی.وجیهه مطالعه اثر پودر کرفس کوهی بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و حسی پنیر محلی بروجرد [ المجلد 5, العدد 18 - الصيف السنة 1394]
  • فرج پور.محمدطاها بررسی فراوانی و تعیین حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در شیرهای خام شهرستان سقز [ المجلد 5, العدد 19 - الخريف السنة 1394]
  • فرمانی.جمشید پایداری اکسایشی روغن‌های سبوس برنج، ذرت، کانولا، آفتابگردان و سویا در فرآیند پخت و نگه‎داری نان [ المجلد 5, العدد 20 - شتاء السنة 1394]

ق

  • قربانی رنجبری.علی بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری‌های مزوفیل هوازی و سایکروتروف‌‌ها در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز [ المجلد 5, العدد 19 - الخريف السنة 1394]
  • قیامی راد.مهدی بررسی فراوانی و تعیین حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در شیرهای خام شهرستان سقز [ المجلد 5, العدد 19 - الخريف السنة 1394]

ک

  • کمالی.زهرا بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس [ المجلد 5, العدد 18 - الصيف السنة 1394]
  • کیانی.شهرام بررسی میزان تجمع نیترات و نیتریت در سبزی‌های عرضه شده در بازار شهرکرد [ المجلد 5, العدد 20 - شتاء السنة 1394]

م

  • محسن‌زاده.محمد بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتری‌های مهم بیماری‌زای منتقله از موادغذایی [ المجلد 5, العدد 20 - شتاء السنة 1394]
  • محمدی ثانی.علی بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری‌زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات [ المجلد 5, العدد 20 - شتاء السنة 1394]
  • محمدی.احمد مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها [ المجلد 5, العدد 18 - الصيف السنة 1394]
  • محمودی.زهره تعیین میزان باقی‌مانده دی‌اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی [ المجلد 5, العدد 19 - الخريف السنة 1394]
  • مشایخی.سیامک دیدگاه پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک (مطالعه موردی استان تهران) [ المجلد 5, العدد 20 - شتاء السنة 1394]
  • مشتاقی ملکی.طاهره آلودگی کپکی شیر خام و فرآورده‌های آن: فراوانی، تنوع گونه‌ای و شناسایی منابع آلودگی [ المجلد 5, العدد 19 - الخريف السنة 1394]
  • مشتاقی.حمدالله مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس [ المجلد 5, العدد 18 - الصيف السنة 1394]

ن

  • نادعلیان.محمدقلی دیدگاه پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک (مطالعه موردی استان تهران) [ المجلد 5, العدد 20 - شتاء السنة 1394]
  • نیریز نقاده ای.مسلم میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای کوزه‌ای مصرفی شهرستان ارومیه [ المجلد 5, العدد 17 - ربيع السنة 1394]

ه

  • هاشمی.مجید ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی‌های سین‌بیوتیک کم‌چرب یا کم‌شکر [ المجلد 5, العدد 18 - الصيف السنة 1394]
  • هدایتی فرد.مسعود اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس [ المجلد 5, العدد 17 - ربيع السنة 1394]

و

  • ولایت زاده.محمد تأثیر بسته‌بندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگه‌داری در دمای یخچال [ المجلد 5, العدد 17 - ربيع السنة 1394]

ی

  • یاورمنش.مسعود بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری‌زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات [ المجلد 5, العدد 20 - شتاء السنة 1394]