فهرس المقالات محمد فاضل المقاله 1 - بررسی تاثیر مخلوط کنجاله کنجد و آرد سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس زهرا ایزد خواستی محمد فاضل هاجر عباسی علوم غذایی و تغذیه , العدد 64 , السنة 16 , پاییز 1398 المقاله 2 - تاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگیهای گوشت بوقلمون سرخ شده بهاره کریمیان سیچانی محمد فاضل علوم غذایی و تغذیه , العدد 72 , السنة 18 , پاییز 1400 المقاله 3 - تأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه مریم معزی محمد فاضل علوم غذایی و تغذیه , العدد 69 , السنة 18 , زمستان 1399