فهرس المقالات حسین بلوچی


  • المقاله

    1 - محرکه‌های عملکرد صادراتی شرکت‌های صادرکننده محصولات غذایی
    فصلنامه علمی -پژوهشی تحقیقات اقتصاد کشاورزی , العدد 4 , السنة 14 , پاییز 1401
    مقدمه و هدف: امروزه نقش صادرات و اهمیت آن در رشد و شکوفایی اقتصاد کشورهای در حال توسعه به خوبی شناخته شده است. هدف از این پژوهش بررسی تأثیر محرکه­های عملکرد صادراتی نظیر توانمندی نوآوری و تجربه بین‌المللی بر عملکرد صادراتی در شرکت‌های صادرکننده محصو أکثر
    مقدمه و هدف: امروزه نقش صادرات و اهمیت آن در رشد و شکوفایی اقتصاد کشورهای در حال توسعه به خوبی شناخته شده است. هدف از این پژوهش بررسی تأثیر محرکه­های عملکرد صادراتی نظیر توانمندی نوآوری و تجربه بین‌المللی بر عملکرد صادراتی در شرکت‌های صادرکننده محصولات غذایی استان تهران می­باشد.
    مواد و روش­ها: این پژوهش یک پژوهش کاربردی از نوع توصیفی - پیمایشی است و ابزار گردآوری داده­ها پرسش‌نامه می­باشد. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه مدیران و سرپرستان 50 شرکت صادرکننده محصولات غذایی استان تهران است. روش نمونه­گیری از نوع نمونه­گیری قضاوتی بوده و حجم نمونه برابر با 185 مدیر و سرپرست می­باشد. این پژوهش در بازه زمانی تیرماه 1398 تا آذرماه 1398 انجام شده است. برای آزمون فرضیه­ها از روش مدل‌سازی معادلات ساختاری استفاده شد.
    یافته­ها: توانمندی نوآوری و تجربه بین‌المللی بر عملکرد صادراتی شرکت‌های صادرکننده محصولات غذایی استان تهران تأثیر معناداری دارند. افزون بر این، توانمندی نوآوری بیش از تجربه بین­المللی بر عملکرد صادراتی تأثیرگذار است.
    بحث و نتیجه­گیری: شرکت‌های صادراتی محصولات غذایی استان تهران بمنظور بهبود عملکرد صادراتی خود ابتدا باید توانمندی‎ نوآوری و سپس تجربه بین­المللی خود را تقویت نمایند. تفاصيل المقالة