فهرس المقالات امید دیانی المقاله 1 - The Chemical Composition, Digestibility and Degradability of Processed Pistachio Peel with <i>Neurospora sitophila</i> م. وهاب زاده O. دیانی J. نصر Iranian Journal of Applied Animal Science , العدد 4 , السنة 6 , تابستان 2016 المقاله 2 - Effects of Replacing Alfalfa Hay and Wheat Straw by Pistachio by-Product Silage and Date Waste on the Performance and Blood Parameters of Fattening Lambs ب. سلطانی نژاد O. دیانی ر. طهماسبی ا. خضری Iranian Journal of Applied Animal Science , العدد 4 , السنة 6 , تابستان 2016 المقاله 3 - تعیین مقدار بهینه نهادهها و اندازه واحدهای مرغداری شهرستان کرمان 20.1001.1.20086407.1396.9.33.6.1 احمد شوروئی رضا طهماسبی حمیدرضا میرزایی خلیلآبادی امید دیانی تحقیقات اقتصاد کشاورزی , العدد 33 , السنة 9 , بهار 1396 المقاله 4 - Antioxidant Activity and Milk Fatty Acids Profile of Murciano-Granadina Dairy Goats Feeding Formaldehyde-Treated Sesame Meal at Different Levels of Dietary Crude Protein https://doi.org/10.71798/ijas.2024.1195026 F. Firozi O. Dayani B. Hajimohammadi Darabi Iranian Journal of Applied Animal Science , العدد 4 , السنة 14 , پاییز 2024