فهرس المقالات مهدی بابازاده المقاله 1 - اثر ضد اکسیدانی عصاره بومادران (Achillea wilhelmsii ) بر ماندگاری فیله ماهی نمک سود شده قزل الای رنگین کمان(Onchorhynchusmy kiss) طی دوره نگهداری 20.1001.1.27833410.1401.2.3.3.2 10.30495/qafj.2023.1972328.1047 فرزانه باقری مهدی بابازاده کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1401 المقاله 2 - تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزلآلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد مهدی بابازاده مریم شاپوری کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 14 , السنة 4 , تابستان 1403