فهرس المقالات عبدالرضا میرچولی برازق المقاله 1 - تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی 20.1001.1.24234966.1398.11.1.5.5 10.30495/jfst.2019.541223 عبدالرضا میرچولی مصطفی مظاهری تهرانی سید علی مرتضوی سید محمد علی رضوی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1398 المقاله 2 - بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی 20.1001.1.24234966.1401.14.1.3.4 10.30495/jfst.2021.684120 محجوبه سنگ سفیدی عبدالرضا میرچولی موسی الرضا هوشمند دلیر نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 14 , بهار 1401 المقاله 3 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی 20.1001.1.24234966.1400.13.3.9.7 10.30495/jfst.2021.680656 حسن محمدی آراسته عبدالرضا میرچولی برازق موسی الرضا هوشمند دلیر نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 13 , پاییز 1400