فهرس المقالات لیلا روفه گری نژاد المقاله 1 - بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر 20.1001.1.24234966.1397.10.4.2.1 حسنیه امینی لیلا روفه گری نژاد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1397 المقاله 2 - تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپسهای سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395 20.1001.1.24234966.1398.11.3.9.3 10.30495/jfst.2019.544971 سمیرا ابراهیم پوراحمدی میرهادی خیاط نوری لیلا روفهگری نژاد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 11 , پاییز 1398 المقاله 3 - بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی 20.1001.1.24234966.1400.13.2.2.8 10.30495/jfst.2021.680639 لیلا روفه گری نژاد آرزو علی اصل خیابانی سپیدار سیدی منصور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 13 , تابستان 1400