فهرس المقالات مهدی قیامی راد المقاله 1 - ارزیابی فراوانی آرکوباکتر بوتزلر ی در گوشت ماکیان عرضه شده در مراکز فروش شهرستان تنکابن با استفاده از تکنیک های کشت و PCR زهرا پورعباسقلی مسعود قانع مهدی قیامی راد علوم غذایی و تغذیه , العدد 53 , السنة 14 , زمستان 1395 المقاله 2 - بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های آبی و الکلی اسطوخودوس (Lavandula angustifalia) بر روی برخی از باکتریهای پاتوژن مهدی قیامی راد علیرضا لطفی کاربرد شیمی در محیط زیست , العدد 5 , السنة 11 , زمستان 1399 المقاله 3 - بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتیبیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل سمیه شکاری مهدی قیامی راد بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1397 المقاله 4 - بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتریهای بیماریزای با منشاء مواد غذایی مهدی قیامی راد رضا اکبری علی صفری بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 6 , زمستان 1395 المقاله 5 - ارزیابی فراوانی مقاومت به آنتی¬بیوتیکهای بتالاکتام و حضور ژن مولد بتالاکتامازی¬-blaTEM در اشریشیاکولایهای جداشده از شیر گاوهای مبتلا به ورم پستان 10.71499/jvcp.2024.3091435 سمیرا وهابیان مهدی قیامی راد احمد بابازاده بدوستانی آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 70 , السنة 18 , تابستان 1403