فهرس المقالات کیومرث شرفی المقاله 1 - ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازهگیری نیترات فرآوردههای گوشتی مسعود مرادی کیومرث شرفی سهراب دلانگیزان ستار جمشید پور بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 3 , زمستان 1392 المقاله 2 - بررسی اپیدمیولوژیکی بیماریهای حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧) کیومرث شرفی مسعود مرادی عبداله درگاهی زهرا رضایی سروه خاموشی مرضیه نادری بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 4 , پاییز 1393 المقاله 3 - بررسی تأثیر پسابهای فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قرهسو کرمانشاه (1392) مقداد پیرصاحب کیومرث شرفی عبداله درگاهی اسماعیل عزیزی طوبی خسروی مهدی غایب زاده بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 4 , زمستان 1393 المقاله 4 - بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفیجات و سبزیجات کشت شده در دشتهای جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390 مقداد پیرصاحب کیومرث شرفی مسعود مرادی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1392