فهرس المقالات مهران مرادی المقاله 1 - اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظتهای مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی سید مهدی رضوی روحانی مهران مرادی تورج مهدی زاده بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 1 , پاییز 1390 المقاله 2 - خصوصیات ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز نسیم شهابی حسین تاجیک مهران مرادی مهرداد فروغ میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 3 , پاییز 1395