فهرس المقالات جمال ملک زاده المقاله 1 - تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد) 20.1001.1.24234966.1399.12.2.11.0 10.30495/jfst.2020.674069 الهه خواجه علی جمال ملک زاده نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1399 المقاله 2 - تاثیر مدت زمان مواجهه با آب الکترولیز شده خنثی بر کاهش آلودگی به سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی در پوست و فیله ماکیان تازه علی فضل آرا مهدی پورمهدی جمال ملک زاده میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1395