فهرس المقالات الهه خواجه علی


  • المقاله

    1 - Preparation of Antimicrobial Hydrogel Film Based on Chitosan, Poly Vinyl Poly Pyrrolidone, and Copper Ions
    Journal of Applied Chemical Research , العدد 4 , السنة 17 , تابستان 2023
    Easy operation, eco-friendliness, and high capacity are the advantages of using hydrogelbased membranes in water treatment, medicine, drug delivery, wound care products, and protective clothing. In the present work, we tried to prepare bio-films with antimicrobial abili أکثر
    Easy operation, eco-friendliness, and high capacity are the advantages of using hydrogelbased membranes in water treatment, medicine, drug delivery, wound care products, and protective clothing. In the present work, we tried to prepare bio-films with antimicrobial ability by incorporating of Cu ions in chitosan and poly vinyl poly Pyrrolidone. The prepared film was characterized by the thermal gravimetric analysis (TGA), Fourier transforms infrared spectroscopy (FT IR), scanning electron microscopy with X-ray microanalysis (SEM-EDS), and X-ray powder diffraction. The antimicrobial ability of the prepared film was confirmed due to the analysis of antibacterial assay results by using gram-positive and gram-negative bacteria. Based on the achieved data, the prepared multifunctional bio-film could be a considerable candidate in packing industry, especially in medical compounds, tissue engineering, and pharmacology. تفاصيل المقالة

  • المقاله

    2 - تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد)
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1399
    آب الکترولیز شده در سال‌های اخیر به‌عنوان یک ماده‌ی ضدعفونی‌کننده مفید مطرح‌شده است و استفاده از انواع محلول‌های آب الکترولیز شده به‌عنوان ماده‌ی ضدعفونی‌کننده در صنایع غذایی، پزشکی، دامپروری و پرورش طیور مورد توجه قرار گرفته است. هدف از این مطالعه، بررسی تاثیر آب الکتر أکثر
    آب الکترولیز شده در سال‌های اخیر به‌عنوان یک ماده‌ی ضدعفونی‌کننده مفید مطرح‌شده است و استفاده از انواع محلول‌های آب الکترولیز شده به‌عنوان ماده‌ی ضدعفونی‌کننده در صنایع غذایی، پزشکی، دامپروری و پرورش طیور مورد توجه قرار گرفته است. هدف از این مطالعه، بررسی تاثیر آب الکترولیز خنثی در مقایسه با آب مقطر استریل بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی نگهداری شده در شرایط سرد (C º1±4) بود. نمونه ها به 4 گروه تقسیم شدند و هر گروه در آب الکترولیز خنثی(NEW) و یا آب مقطر استریل به مدت 15 و یا 30 دقیقه غوطه ور گردیدند. آزمون های میکروبی شامل (شمارش کل میکروبی و شمارش باکتری های سایکروفیل) وآزمایش های شیمیایی شامل (مجموع بازهای نیتروژنی فرار، شاخص تیوباربیتوریک اسید و (pH در یک دوره 20 روزه به صورت دوره ای بر روی پوست و فیله ی ماهی های نگهداری شده در شرایط سرد صورت گرفت. نتایج نشان داد که تعداد باکتری های سرمادوست در فیله و پوست نمونه های تیمار شده باNEW در مدت زمان 15 و 30 دقیقه در مقایسه با گروه های دیگراز نظر آماری تفاوت معنی داری داشت اما در مورد باکتری های مزوفیل این تفاوت تنها در نمونه های تیمار شده با NEW به مدت 30 دقیقه مشاهده شد. میزان TVN، pH و TBARS در همه تیمارها با گذشت زمان افزایش یافت. میزانpH در مدت نگهداری در تیمارهای مختلف تفاوت معناداری نداشت. در نمونه های کنترل میزان TBARS و میزان TVN تا روز بیستم نگهداری بطور معنا داری بیشتر بود. این تحقیق نشان داد آب الکترولیز شده خنثی می تواند سبب کاهش جمعیت باکتریایی آلوده‌کننده ماهی و افزایش مدت ماندگاری آن گردد و گامی مؤثر در جهت افزایش سلامت غذایی مصرف‌کننده باشد. تفاصيل المقالة