List of Articles جمال ملک زاده Article 1 - تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد) 20.1001.1.24234966.1399.12.2.11.0 10.30495/jfst.2020.674069 الهه خواجه علی جمال ملک زاده Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 2 - تاثیر مدت زمان مواجهه با آب الکترولیز شده خنثی بر کاهش آلودگی به سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی در پوست و فیله ماکیان تازه ALI FAZLARA Mahdi Pourmahdi Jamal Malekzadeh Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2016