فهرس المقالات فاطمه پورحاجی المقاله 1 - بهینه سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ فاطمه پورحاجی فریده طباطبایی سید علی مرتضوی محبت محبی مصطفی مظاهری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1397 المقاله 2 - بررسی اثر جایگزینی بخشی از آردگندم با آردکینوا جوانهزده و افزودن صمغ دانه شاهی برکیفیت اشترودل نیمپز منجمد 20.1001.1.24234966.1402.15.3.10.2 10.30495/jfst.2021.1896965.1633 سارا نیاستی بهاره صحراییان فاطمه پورحاجی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 15 , پاییز 1402