فهرس المقالات مصطفی مظاهری المقاله 1 - بهینه سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ فاطمه پورحاجی فریده طباطبایی سید علی مرتضوی محبت محبی مصطفی مظاهری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1397 المقاله 2 - فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوهای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM 20.1001.1.24234966.1398.11.4.2.8 10.30495/jfst.2019.545883 اسماعیل عطای صالحی مهدی ایرانی مصطفی مظاهری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 11 , زمستان 1398