فهرس المقالات مهشید رضایی المقاله 1 - افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن بیژن خورشیدپور سیمین اسدالهی مهشید رضایی لیلا ناطقی زهرا مصطفی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 1 , السنة 1 , بهار 1400 المقاله 2 - بررسی تأثیر عصاره و فیبر گندم بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، آنتیاکسیدانی و حسی آب پرتقال طی زمان نگهداری لیلا ناطقی فاطمه زارعی مهشید رضایی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 1 , السنة 1 , بهار 1400