فهرس المقالات سیمین اسدالهی المقاله 1 - افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن بیژن خورشیدپور سیمین اسدالهی مهشید رضایی لیلا ناطقی زهرا مصطفی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 1 , السنة 1 , بهار 1400 المقاله 2 - مقایسه تاثیر چای، قهوه و آسپارتام بر فعالیت هوازی در دانشجویان دختر 20.1001.1.17354226.1394.10.2.7.0 سیمین اسدالهی فاطمه نامنی الهام امیری دانش زیستی ایران , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1394