فهرس المقالات درنوش جعفرپور المقاله 1 - بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب 20.1001.1.24234966.1400.13.4.11.1 10.30495/jfst.2021.680669 فاطمه سیامک درنوش جعفرپور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 13 , زمستان 1400 المقاله 2 - تولید و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) 20.1001.1.24234966.1401.14.3.11.6 10.30495/jfst.2021.684153 درنوش جعفرپور راضیه دیدار نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 14 , پاییز 1401 المقاله 3 - بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای خام سنتی و صنعتی تولید شده در شهرستان فسا طی سال 1398 20.1001.1.24234966.1402.15.4.5.9 10.30495/jfst.2021.1931858.1724 زینب عسکری درنوش جعفرپور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 15 , زمستان 1402 المقاله 4 - ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب 20.1001.1.24234966.1401.14.1.7.8 10.30495/jfst.2021.684125 درنوش جعفرپور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 14 , بهار 1401