List of Articles درنوش جعفرپور Article 1 - بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب 20.1001.1.24234966.1400.13.4.11.1 10.30495/jfst.2021.680669 فاطمه سیامک درنوش جعفرپور Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 2 - تولید و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) 20.1001.1.24234966.1401.14.3.11.6 10.30495/jfst.2021.684153 Dornoush Jafarpour Raziyeh Didar Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 3 - بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای خام سنتی و صنعتی تولید شده در شهرستان فسا طی سال 1398 20.1001.1.24234966.1402.15.4.5.9 10.30495/jfst.2021.1931858.1724 Zeinab Askari Dornoush Jafarpour Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1402 Article 4 - ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب 20.1001.1.24234966.1401.14.1.7.8 10.30495/jfst.2021.684125 درنوش جعفرپور Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026