فهرس المقالات عطااله اژدری المقاله 1 - مطالعه اثر عصاره آبی- الکلی میوه عناب بر کیفیت ماست پروبیوتیک و قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در آن سحر غفاری عطااله اژدری غلامرضا شریف زاده علوم غذایی و تغذیه , العدد 61 , السنة 16 , زمستان 1397 المقاله 2 - ارزیابی میزان نیتریت در سوسیس و کالباس عرضه شده در شهر طبس 20.1001.1.27833410.1401.2.2.6.3 10.30495/qafj.2022.1971707.1045 محمدرضا مرویمقدم عطااله اژدری غلامرضا شریفزاده کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 4 , السنة 2 , پاییز 1401 المقاله 3 - ارزیابی میزان تقلبات در نمونه های شیرخام و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند 20.1001.1.27833410.1401.2.3.4.3 10.30495/qafj.2023.1978078.1054 محمدرضا اکبری عطااله اژدری غلامرضا شریفزاده کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1401 المقاله 4 - تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند عطااله اژدری حمیدرضا کاظمی سه قلعه بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 8 , بهار 1397 المقاله 5 - بررسی آلودگی میکروبی در سبزیهای بستهبندیشده آماده مصرف مشهد 10.30495/jfh.2020.1901127.1276 رضیه قدوسی عطااله اژدری بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1399 المقاله 6 - بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلی فرم، اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر پنیر های سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال94 بیژن بنی اسدی عطاا... اژدری میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 4 , بهار 1396 المقاله 7 - ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینیهای خشک عرضه شده در شهر بیرجند عطااله اژدری نیلوفر هاشم زهی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 7 , پاییز 1399