معرفي نشريه
علمی
مجله دانش و پژوهش علوم دامی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
دکتر ابوالقاسم لواف
دکتر ابوالفضل زارعی
مدیر داخلی: دکتر حامد اسدی
تلفن: 33200218-026
آدرس: استان البرز- کرج- دانشگاه آزاد اسلامی- دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی- دفتر مجله علوم دامی
آخرین مقالات منتشر شده
پربازدیدترین مقالات
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - تأثیر نانوسلنیوم و سلنیت سدیم بر عملکرد، خصوصیات لاشه و آنزیم های آنتی اکسیدانی بلدرچین های تحت تنش گرمایی
ابراهیم طالبی ریحانه غضنفرپورشماره 1 , دوره 1400 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - تعیین سطح بهینه انرژی قابل متابولیسم جیرههای غذایی جوجههای گوشتی راس 308
ماهان کاظمی نیما ایلاشماره 1 , دوره 1400 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - اثر استفاده از مخلوط پودر آویشن و سیر بر روی برخی صفات کیفی و فراسنجه های خونی مرغ تخمگذار
محمد حیدری نیما ایلا مجید افشارشماره 1 , دوره 1400 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی چندشکلی ناحیه اگزون ژن MHC-DRB3 با استفاده از روش PCR-RFLP در برخی نژادهای اسب کشور
محمد توکلی علیرضا نوشری بهزاد همتیشماره 1 , دوره 1400 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - تعیین انرژی قابل متابولیسم و نیاز روزانه ماده خشک علوفه در شرایط نگهداری برای گوسفندان چرا کننده در مرتع سیاه پلاس (مطالعه: پارک ملی لار)
هادی منصوری خواه محمد چمنی ناصر کریمی قباد عسگری جعفرآباد کاظم کریمیشماره 1 , دوره 6 , زمستان 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - عملکرد رشد و مورفولوژی دئودنوم جوجه خروس های گوشتی آرین تغذیه شده با پروبیوتیک های متفاوت در مرحله آغازین
روح اله دوزوری حمیدرضا علی اکبرپور هادی حق بینشماره 1 , دوره 1400 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - بررسی امکان استفاده از کاه کمپوست حاصل از بقایای پرورش قارچ خوراکی (آگاریکوس بیسپوروس) در جیره غذائی گوسالههای پرواری
علیرضا طالبیان مسعودیشماره 1 , دوره 1400 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
8 - تاثیر گلوتن ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
علی ساکی ابوالفضل زارعی نیما ایلاشماره 1 , دوره 6 , زمستان 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
9 - بررسی ساختارهزینه ای واحدهای پرورش مرغ گوشتی (مطالعه موردی شهرستان های سنندج و کامیاران)
نیو نوذری حامد قادر زاده کمال میرزائیشماره 2 , دوره 92 , پاییز 1392 -
دسترسی آزاد مقاله
10 - بررسی تأثیر ویتامین E و C بر صفات عملکردی، اجزای لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
زهرا قاضی میرسعید ابوالفضل زارعی نیما ایلاشماره 3 , دوره 94 , بهار 1397