م

  • مبینی.بهزاد آناتومی و مورفولوژی نای در کبک‌های لرستان [ دوره5, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • محمدنژاد شموشکی.مجید بررسی اثر غلظت‌های تحت کشنده سم دیازینون بر بافت‌های گناد، مغز و قلب مولدین نر ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamensky, 1901) [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • محمودی.جواد مطالعه مقایسه‌ای اثرات تضعیفی عصاره ریشه سنبل الطیب، دیازپام و کتامین بر سیستم اعصاب مرکزی در گربه [ دوره5, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • مرتضوی تبریزی.سید جاوید بررسی تأثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم بر عملکرد و میزان بقاء ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان(Oncorhynchus mykiss) پرواری [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • مسافری.صمد بررسی شیوع بیماری اسهال ویروسی گاوان به روش الایزای غیر مستقیم در گاوهای شیری هلشتاین منطقه تبریز [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • مسافری.صمد بررسی رابطه غلظت ازت اوره شیر (MUN) با پارامترهای باروری در گاوداری‌های شیری شهرستان تبریز [ دوره5, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • موسوی.غفور اثر عصاره گیاه خارخاسک بر بافت‌شناسی و اندازه بیضه در موش صحرایی [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • موسوی.غفور مطالعه هیستوپاتولوژی تاثیر کروسین در پیشگیری از بیماری کبد چرب در موش‌های صحرایی تغذیه شده با جیره پر چرب [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • موسوی.غفور تأثیر عصاره چای سبز بر آسیب‌شناسی بافتی و شاخص‌های سرمی آسیب بافت کبد در موش‌های صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • موسی خانی.فرهاد ‌مقایسه چهار روش مشاهده مستقیم، الایزا، کشت و Nested PCR در بررسی آلودگی شیر مخزن دامداری‏ها به باکتری مایکوباکتریوم آویوم تحت گونه پاراتوبرکولوزیس [ دوره5, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • مهاجری.داریوش آپلازی قسمتی از آلت تناسلی و میزراه در بزغاله نر (گزارش مورد) [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • مهاجری.داریوش مطالعه هیستوپاتولوژی تاثیر کروسین در پیشگیری از بیماری کبد چرب در موش‌های صحرایی تغذیه شده با جیره پر چرب [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • مهاجری.داریوش تأثیر عصاره اتانولی زعفران بر هیستوپاتولوژی و شاخص‌های آسیب بافت کبد در موش‌های صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • میرزایی.حمید بررسی تأثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم بر عملکرد و میزان بقاء ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان(Oncorhynchus mykiss) پرواری [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • میرزایی.حمید مطالعه تغییرات ویژگی‌های شیمیائی پنیر لیقوان در طول مراحل تولید و دوره رسیدن [ دوره5, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • میرزایی.حمید مطالعه تجربی اثر روش‌های پخت کبابی، میکروفر و آب‌پز نمودن بر باقی‌مانده انروفلوکساسین در بافت‌های خوراکی طیور [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1390]