مبینی.بهزاد
آناتومی و مورفولوژی نای در کبکهای لرستان
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
محمدنژاد شموشکی.مجید
بررسی اثر غلظتهای تحت کشنده سم دیازینون بر بافتهای گناد، مغز و قلب مولدین نر ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamensky, 1901)
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
محمودی.جواد
مطالعه مقایسهای اثرات تضعیفی عصاره ریشه سنبل الطیب، دیازپام و کتامین بر سیستم اعصاب مرکزی در گربه
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
مرتضوی تبریزی.سید جاوید
بررسی تأثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم بر عملکرد و میزان بقاء ماهیان قزلآلای رنگینکمان(Oncorhynchus mykiss) پرواری
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1390]
مسافری.صمد
بررسی شیوع بیماری اسهال ویروسی گاوان به روش الایزای غیر مستقیم در گاوهای شیری هلشتاین منطقه تبریز
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1390]
مسافری.صمد
بررسی رابطه غلظت ازت اوره شیر (MUN) با پارامترهای باروری در گاوداریهای شیری شهرستان تبریز
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
موسوی.غفور
اثر عصاره گیاه خارخاسک بر بافتشناسی و اندازه بیضه در موش صحرایی
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1390]
موسوی.غفور
مطالعه هیستوپاتولوژی تاثیر کروسین در پیشگیری از بیماری کبد چرب در موشهای صحرایی تغذیه شده با جیره پر چرب
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
موسوی.غفور
تأثیر عصاره چای سبز بر آسیبشناسی بافتی و شاخصهای سرمی آسیب بافت کبد در موشهای صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
موسی خانی.فرهاد
مقایسه چهار روش مشاهده مستقیم، الایزا، کشت و Nested PCR در بررسی آلودگی شیر مخزن دامداریها به باکتری مایکوباکتریوم آویوم تحت گونه پاراتوبرکولوزیس
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
مهاجری.داریوش
آپلازی قسمتی از آلت تناسلی و میزراه در بزغاله نر (گزارش مورد)
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1390]
مهاجری.داریوش
مطالعه هیستوپاتولوژی تاثیر کروسین در پیشگیری از بیماری کبد چرب در موشهای صحرایی تغذیه شده با جیره پر چرب
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
مهاجری.داریوش
تأثیر عصاره اتانولی زعفران بر هیستوپاتولوژی و شاخصهای آسیب بافت کبد در موشهای صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
میرزایی.حمید
بررسی تأثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم بر عملکرد و میزان بقاء ماهیان قزلآلای رنگینکمان(Oncorhynchus mykiss) پرواری
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1390]
میرزایی.حمید
مطالعه تغییرات ویژگیهای شیمیائی پنیر لیقوان در طول مراحل تولید و دوره رسیدن
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
میرزایی.حمید
مطالعه تجربی اثر روشهای پخت کبابی، میکروفر و آبپز نمودن بر باقیمانده انروفلوکساسین در بافتهای خوراکی طیور
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1390]