J

  • Jahanbakhshian.Nafiseh کاهش نیتریت در سوسیس با استفاده از روش سطح پاسخ و بکارگیری اسانس مرزه ی بختیاری و پودر گوجه [ Vol.13, Issue 3 - Summer Year 2022]
  • Janvier.Martin ارزیابی خواص ضد دیابتی، ضد چربی خون و آنتی اکسیدانی عصاره آبی پوست Millettia laurentii (Fabaceae) در شرایط In vitro و in vivo [ Vol.13, Issue 1 - Winter Year 2022]
  • Joel.Obinna اثر ضد دیابت، ضد دیس لیپیدمی، محافظت کننده، و محافظتی کبدی عصاره اتانولی برگ Jatropha tanjorensis بر دیابت ناشی از آلوکسان در موش صحرایی [ Vol.13, Issue 1 - Winter Year 2022]