زارعی.فاطمه
بررسی تأثیر عصاره و فیبر گندم بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، آنتیاکسیدانی و حسی آب پرتقال طی زمان نگهداری
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1400]
زاهدی اردکانی.فریبا
تکنولوژی اکستروژن و کاربردهای آن در صنایع غذایی: یک مقاله مروری
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
زرگری.کاوه
امکان سنجی استفاده از میکروکپسولهای آلژینات حاوی ویتامین D و بیفیدوباکتریوم لاکتیس جهت تهیه کره پروبیوتیک ویتامینه
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
زند.نازنین
اثر استفاده از عصاره چای سبز بر پایداری اکسیداتیو، خواص فیزیکیشیمیایی و حسی مارگارین صبحانه
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]