ز

  • زارعی.فاطمه بررسی تأثیر عصاره و فیبر گندم بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی آب پرتقال طی زمان نگهداری [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • زاهدی اردکانی.فریبا تکنولوژی اکستروژن و کاربردهای آن در صنایع غذایی: یک مقاله مروری [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • زرگری.کاوه امکان سنجی استفاده از میکروکپسولهای آلژینات حاوی ویتامین D و بیفیدوباکتریوم لاکتیس جهت تهیه کره پروبیوتیک ویتامینه [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • زند.نازنین اثر استفاده از عصاره چای سبز بر پایداری اکسیداتیو، خواص فیزیکی‌شیمیایی و حسی مارگارین صبحانه [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • زورمند.ماندانا مواد افزودنی پلیمر [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • زورمند.ماندانا تولید کره کم کالری [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]