ا

  • ابراهیم زاده.محمد ارزیابی ریسک بهداشتی فلزات سرب و کادمیوم در ماهی سرخو (Bloch, 1790 Lutjanus erythropterus ) در بندر امام حسن [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • اسحاقی.محمد رضا اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • اسداللهی.سیمین مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب روغن سالیکرنیا با واریتههای ایرانیکا، پرسیکا آخانی و پرسپلیتانا [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • اسدالهی.سیمین اثر بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • اسدالهی.سیمین اثر استفاده از عصاره چای سبز بر پایداری اکسیداتیو، خواص فیزیکی‌شیمیایی و حسی مارگارین صبحانه [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • اهنگربهان.امیر بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]