ابراهیم زاده.محمد
ارزیابی ریسک بهداشتی فلزات سرب و کادمیوم در ماهی سرخو (Bloch, 1790 Lutjanus erythropterus ) در بندر امام حسن
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
اسحاقی.محمد رضا
اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
اسداللهی.سیمین
مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب روغن سالیکرنیا با واریتههای ایرانیکا، پرسیکا آخانی و پرسپلیتانا
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
اسدالهی.سیمین
اثر استفاده از عصاره چای سبز بر پایداری اکسیداتیو، خواص فیزیکیشیمیایی و حسی مارگارین صبحانه
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
اسدالهی.سیمین
اثر بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1400]
اهنگربهان.امیر
بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]