فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تأثیر کاربرد پس از برداشت اسپرمیدین بر برخی خصوصیات کیفی نارنگی کینو زهرا پناه مهرزاد هنرور عبدالحسین ابوطالبی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مقایسه اسانس رازیانه، کاربندازیم و تیابندازول بر ویژگیهای پس از برداشت سیب رقم گلدن دلیشز عباس سامی عبدالحسین ابوطالبی عبدالحسین محمدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - کاربرد روش غیرتخریبیMRI در تعیین عوارض درونی پیاز و انار حمیده فاطمی مجید عزیزی قربان صفاییان لایین هادی زارع دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تأثیر مدت انبارداری و دمای انبار بر خصوصیات کیفی میوه کنار هندی (Ziziphus mauritina Lam, CV. ‘Seb’) ملیحه رمضانی معوا عبدالحسین ابوطالبی رحیم خادمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - اثر اشعه گاما بر بار میکروبی و ترکیبات گیاه دارویی آویشن شیرازی (Zataria multiflora) راضیه ولی اصیل مجید عزیزی معصومه بحرینی حسین آرویی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - کاربرد اسانس گیاهان دارویی در کنترل پوسیدگی پس از برداشت توت فرنگی رقم سلوا ناشی از قارچ Botrytis cinerea سمانه محمدی حسین آرویی علی تهرانی فر وحید جهانبخش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - کنترل بیولوژیک پوسیدگی خشک فوزاریومی غدههای سیبزمینی توسط گونههای آنتاگونیست Trichoderma spp. و Talaromyces flavus زهرا تقی زاده صدیقه محمدی حسین علایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی ترکیبات مختلف کلسیمی و غلظت آنها بر سیب رقم رد دلیشز در زمان برداشت و پس از برداشت محسن صالحی عبدالحسین ابوطالبی سیدعبدالحسین محمدی