فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت فاطمه سعیدی مسعود هنرور فاطمه شهدادی 10.30495/jftn.2022.19307 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان سمیه اخلی حبیب الله میرزایی سید ابراهیم حسینی 10.30495/jftn.2022.19308 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی تأثیر نشاسته مقاوم بر خصوصیات کیفی بربری (فر پز) انوشه لطفی چنگیز اسفندیاری مهدی سیدین اردبیلی 10.30495/jftn.2022.19309 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مروری بر ریزجلبکها به عنوان مکملهای غذایی و دارویی فراسودمند سید امیر علی انوار بهاره نوروزی 10.30495/jftn.2022.19310 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن آذین عبدالهی محسن وظیفه دوست زهره دیدار رضا کاراژیان محمد آرمین 10.30495/jftn.2022.19311 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تاثیر تمرین ترکیبی و مکمل کافئین بر گیرندههای شبه گذرگاهی 2 و4 و دکتین-1 در مردان چاق شیرین قادری گودرزی آسیه عباسی دلویی احمد عبدی ایوب سعیدی 10.30495/jftn.2022.19312 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ محسن میلانی علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی 10.30495/jftn.2022.19313 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - سنتز سبز نانوذرات کلوئیدی طلا توسط کورکومین استخراج شده از گیاه زرد چوبه و بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی آن نسیم خوش لهجه کامبیز لاریجانی الهام پورنامداری فریبا زمانی هرگلانی حمید سعیدیان 10.30495/jftn.2022.19314