فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه وحید کوشکی آرش بابایی معصومه مهربان سنگ آتش امید صفری 10.30495/jfst.2021.680638 20.1001.1.24234966.1400.13.2.1.7 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی لیلا روفه گری نژاد آرزو علی اصل خیابانی سپیدار سیدی منصور 10.30495/jfst.2021.680639 20.1001.1.24234966.1400.13.2.2.8 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سینبیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آنها میر هاشم سید احمدی ممقانی آیناز علیزاده سیده هما فصیح نیا 10.30495/jfst.2021.680640 20.1001.1.24234966.1400.13.2.3.9 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک سپیده قره یخه امیر حسین الهامی لیلا ناطقی کامبیز ورمیرا 10.30495/jfst.2020.675791 20.1001.1.24234966.1400.13.2.4.0 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یکماهه الهام امت محمدی جواد فیضی مجید خانی 10.30495/jfst.2020.675792 20.1001.1.24234966.1400.13.2.5.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران ساجده شریعتی نیا جواد حامدی ستاره حقیقت 10.30495/jfst.2021.680641 20.1001.1.24234966.1400.13.2.6.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تاثیر بستهبندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-نانوسلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمهای راحله اسماعیلی دارابی حامد افشاری رسول لسان خوش منفرد 10.30495/jfst.2021.680642 20.1001.1.24234966.1400.13.2.7.3 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - مدلسازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ حیدر ناصری عیسی حزباوی فیض اله شهبازی 10.30495/jfst.2021.680643 20.1001.1.24234966.1400.13.2.8.4 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگیهای رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) اکرم آریان فر مریم سردرودیان علی محمدی ثانی سارا ناجی طبسی 10.30495/jfst.2021.680644 20.1001.1.24234966.1400.13.2.9.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بهینهسازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ بهدانه بهنام مصطفی زاده مهدی قره خانی 10.30495/jfst.2021.582405.1458 20.1001.1.24234966.1400.13.2.10.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین اسماعیل عطای صالحی مریم سلطانی 10.30495/jfst.2021.680646 20.1001.1.24234966.1400.13.2.11.7 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار مهسا سادات سجادی ژاله خوشخو 10.30495/jfst.2021.680647 20.1001.1.24234966.1400.13.2.12.8 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 13 - بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست مهسا مرادی فریبا نقی پور علیرضا فرجی 10.30495/jfst.2021.684251 20.1001.1.24234966.1400.13.2.13.9