• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 13
  • شماره2 دوره13
  • 2
    شماره 2 دوره 13 تابستان 1400

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصاره‌های گیاهی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه
        وحید کوشکی آرش بابایی معصومه مهربان سنگ آتش امید صفری
        10.30495/jfst.2021.680638
        20.1001.1.24234966.1400.13.2.1.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی
        لیلا روفه گری نژاد آرزو علی اصل خیابانی سپیدار سیدی منصور
        10.30495/jfst.2021.680639
        20.1001.1.24234966.1400.13.2.2.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سین‌بیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آن‌ها
        میر هاشم سید احمدی ممقانی آیناز علیزاده سیده هما فصیح نیا
        10.30495/jfst.2021.680640
        20.1001.1.24234966.1400.13.2.3.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک
        سپیده قره یخه امیر حسین الهامی لیلا ناطقی کامبیز ورمیرا
        10.30495/jfst.2020.675791
        20.1001.1.24234966.1400.13.2.4.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک‌ماهه
        الهام امت محمدی جواد فیضی مجید خانی
        10.30495/jfst.2020.675792
        20.1001.1.24234966.1400.13.2.5.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران
        ساجده شریعتی نیا جواد حامدی ستاره حقیقت
        10.30495/jfst.2021.680641
        20.1001.1.24234966.1400.13.2.6.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - تاثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-‌نانو‌سلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه‌ای
        راحله اسماعیلی دارابی حامد افشاری رسول لسان خوش منفرد
        10.30495/jfst.2021.680642
        20.1001.1.24234966.1400.13.2.7.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - مدل‌سازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ
        حیدر ناصری عیسی حزباوی فیض اله شهبازی
        10.30495/jfst.2021.680643
        20.1001.1.24234966.1400.13.2.8.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگی‌های رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana)
        اکرم آریان فر مریم سردرودیان علی محمدی ثانی سارا ناجی طبسی
        10.30495/jfst.2021.680644
        20.1001.1.24234966.1400.13.2.9.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بهینه‌سازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ به‌دانه
        بهنام مصطفی زاده مهدی قره خانی
        10.30495/jfst.2021.582405.1458
        20.1001.1.24234966.1400.13.2.10.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین
        اسماعیل عطای صالحی مریم سلطانی
        10.30495/jfst.2021.680646
        20.1001.1.24234966.1400.13.2.11.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار
        مهسا سادات سجادی ژاله خوشخو
        10.30495/jfst.2021.680647
        20.1001.1.24234966.1400.13.2.12.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        13 - بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست
        مهسا مرادی فریبا نقی پور علیرضا فرجی
        10.30495/jfst.2021.684251
        20.1001.1.24234966.1400.13.2.13.9
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود