فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی میزان باقیمانده سموم دیازینون و کلرپیریفوس در محصول سیب درختی رقم قرمز لبنان سردخانههای شهرستان میاندوآب با استفاده از HPLC-PDA حسین شاهیان حسین شیخ لوئی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد مریم افسرسنگری حمید عبداللهپور انوشه کوچکیان صبور الناز نامی خسمخی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس حمیدرضا شعبانی مریم عزیزخانی فهیمه توریان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآوردههای سوسیس و کالباس افشین جوادی آیسا علی نیا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان الهام شهری نعمت اله خراسانی غلامرضا نوری فردوس کرد مصطفی پور محمد ولایت زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum) محمد رئیسی سید شهرام شکرفروش محمود امین لاری حجت اله حجت اله گلکاری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی باقیماندههای آنتیبیوتیکی در گوشت مرغ و تخممرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران آراسب دباغ مقدم محسن بشاشتی سید جواد حسینی شکوه سید رضا هاشمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تأثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجههای گوشتی الهه رستمی گوهری محسن افشارمنش مسعود سامی