• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 7
  • شماره26 دوره7
  • 26
    شماره 26 دوره 7 تابستان 1396

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی میزان باقی‌مانده سموم دیازینون و کلرپیریفوس در محصول سیب درختی رقم قرمز لبنان سردخانه‌های شهرستان میاندوآب با استفاده از HPLC-PDA
        حسین شاهیان حسین شیخ لوئی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد
        مریم افسرسنگری حمید عبدالله‌پور انوشه کوچکیان صبور الناز نامی خسمخی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس
        حمیدرضا شعبانی مریم عزیزخانی فهیمه توریان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآورده‌های سوسیس و کالباس
        افشین جوادی آیسا علی نیا
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان
        الهام شهری نعمت اله خراسانی غلامرضا نوری فردوس کرد مصطفی پور محمد ولایت زاده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum)
        محمد رئیسی سید شهرام شکرفروش محمود امین لاری حجت اله حجت اله گلکاری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی باقی‌مانده‌های آنتی‌بیوتیکی در گوشت مرغ و تخم‌مرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران
        آراسب دباغ مقدم محسن بشاشتی سید جواد حسینی شکوه سید رضا هاشمی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - تأثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی
        الهه رستمی گوهری محسن افشارمنش مسعود سامی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود