فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - ارزیابی تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر ویژگیهای کیفی و آنتیمیکروبی عصاره فاوانیا (Paeonia officinalis L.) زهرا یعقوبی کوپایی هاجر عباسی 10.30495/jfh.2023.1979539.1390 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - شناسایی انتروسینها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آنها در سویههای انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی فائزه سالک حمید میرزایی جلیل خندقی افشین جوادی یوسف نامی 10.30495/jfh.2023.1986171.1401 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - توسعه روش کچرز تلفیقشده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی برای شناسایی برخی از آفتکشها در نمونههای خیار بهوسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا فاطمه نصیری آذر حقیقت آسیابر محمدرضا افشار مقدم جلیل خندقی 10.30495/jfh.2023.1988512.1404 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - القای پاسخهای دفاعی و کنترل بیماری کپک آبی میوه سیب توسط عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora) پدرام علی موسی زاده سیدجواد صانعی عبدالحسین طاهری 10.30495/jfh.2023.1984868.1398 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مروری بر پتانسیل غذایی و دارویی فیکوبیلیپروتئینهای مستخرج از سیانوباکتریها بهاره نوروزی یاسمن گورانی 10.30495/jfh.2023.1984318.1397 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - مطالعه میزان آلودگی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) با فلزات سنگین و برخی پاتوژنها در شهر اصفهان مریم سادات امامی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی 10.30495/jfh.2023.1990530.1409