فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تشخیص و اندازهگیری تعدادی از آفتکشهای پایرتروئیدی در نمونههای سبزی با کروماتوگرافیگازی کوپلشده به اسپکترومترجرمی جلیل خندقی محمدرضا افشار مقدم 10.30495/jfh.2020.1899538.1272 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاههای اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخصهای ایمنی و بهداشتی مواد غذایی حدیثه ابدالی مسعود سامی اکبر حسن زاده باقر احمدی زهرا اسفندیاری 10.30495/jfh.2020.1897827.1267 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی میزان شیوع سارکوسیستیس در گوسفندان کشتاری شهرستان خوی بهروش ماکروسکوپی و میکروسکوپی علی مندالی سهراب رسولی 10.30495/jfh.2020.1899582.1273 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی صحت ادعاهایتغذیهای و سلامتیبخش برچسب فرآوردههایشیری عرضه شده در تهران محدثه آصفری پیمان مهستی حسن حامدی 10.30495/jfh.2020.1891051.1257 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بهینهسازی شرایط ازوندهی آب باهدف حذف هورمونهای استرون و 17 بتا-استرادیول خداویردی عباسزاده معروفان حمید میرزایی امیرعباس متین افشین جوادی علیرضا امانی قدیم 10.30495/jfh.2020.1908282.1283 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویههای بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی پریسا پورعبدی سرابی علیرضا تاری نژاد محمد امین حجازی محمد مجیدی 10.30495/jfh.2020.1896185.1266 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی آلودگی میکروبی در سبزیهای بستهبندیشده آماده مصرف مشهد رضیه قدوسی عطااله اژدری 10.30495/jfh.2020.1901127.1276 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - مطالعه ویژگیهای کیفی، آلودگیهای میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنجهای تولید داخل و وارداتی سارا ناجی طبسی اسماء وردیان حسین زمانی لعیا اصفری شفق شیرزایی 10.30495/jfh.2021.1912384.1290