اصلانی.لیلا
اثر بستهبندی و کاربرد پوششهای روغنی بر عمر قفسهای میوههای خیار و فلفلدلمهای
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
ب
بابازاده.مهدی
تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزلآلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
خ
خلفی.الناز
بررسی اثرات استفاده از پودر پوست سیبزمینی و کنسانتره پروتئین آب پنیر خصوصیات رئولوژیکی، ارگانولپتیکی و بافت دونات روغنی
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
د
دانائی.الهام
بررسی شاخصهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه جعفری (Petroselinum sativum) با کاربرد کلات آهن و نانو کلات آهن
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
ش
شاپوری.مریم
تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزلآلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
م
محمدی.مرتضی
بررسی شاخصهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه جعفری (Petroselinum sativum) با کاربرد کلات آهن و نانو کلات آهن
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
مدرس.بهفر
اثر بستهبندی و کاربرد پوششهای روغنی بر عمر قفسهای میوههای خیار و فلفلدلمهای
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
ن
نوایی دیوا.طاهره
استفاده از پیشرفت های جدید فناوری نانو در کشاورزی
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
و
ورشویی.حسین
بررسی وضعیت پروفیل اسیدهای چرب، ارزش غذایی و فاکتورهای بیوشیمیایی در فیله فیلماهیان (Huso huso) پرورشی و دریایی استان مازندران
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]