ب

  • بابازاده.مهدی اثر ضد اکسیدانی عصاره بومادران (Achillea wilhelmsii ) بر ماندگاری فیله ماهی نمک سود شده قزل الای رنگین کمان(Onchorhynchusmy kiss) طی دوره نگهداری [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • باقری.فرزانه اثر ضد اکسیدانی عصاره بومادران (Achillea wilhelmsii ) بر ماندگاری فیله ماهی نمک سود شده قزل الای رنگین کمان(Onchorhynchusmy kiss) طی دوره نگهداری [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • بزی.صفورا مروری بر گیاه دارویی کارلا ، خاصیت ضد سرطانی و ضد میکروبی [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • بلالی.مژگان بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتاب گردان، کلزا بر پایداری اکسیداتیو و خواص ارگانولپتیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • بهزادمهر.رضوانه بررسی فعالیت ضد میکروبی پپرین جدا شده از فلفل سیاه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از حلق و بینی [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • بیگمی.زهرا مروری بر باکتری های بیماری زا ماهی و تاثیر گیاهان دارویی بر روی آن ها [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • بیگمی.زهرا مروری بر گیاه دارویی کارلا ، خاصیت ضد سرطانی و ضد میکروبی [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • بیگمی.زهرا بررسی فعالیت ضد میکروبی پپرین جدا شده از فلفل سیاه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از حلق و بینی [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • بیگمی.مریم مروری بر باکتری های بیماری زا ماهی و تاثیر گیاهان دارویی بر روی آن ها [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • بیگمی.مریم مروری بر گیاه دارویی کارلا ، خاصیت ضد سرطانی و ضد میکروبی [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]