بابازاده.مهدی
اثر ضد اکسیدانی عصاره بومادران (Achillea wilhelmsii ) بر ماندگاری فیله ماهی نمک سود شده قزل الای رنگین کمان(Onchorhynchusmy kiss) طی دوره نگهداری
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
باقری.فرزانه
اثر ضد اکسیدانی عصاره بومادران (Achillea wilhelmsii ) بر ماندگاری فیله ماهی نمک سود شده قزل الای رنگین کمان(Onchorhynchusmy kiss) طی دوره نگهداری
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
بزی.صفورا
مروری بر گیاه دارویی کارلا ، خاصیت ضد سرطانی و ضد میکروبی
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
بلالی.مژگان
بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتاب گردان، کلزا بر پایداری اکسیداتیو و خواص ارگانولپتیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
بهزادمهر.رضوانه
بررسی فعالیت ضد میکروبی پپرین جدا شده از فلفل سیاه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از حلق و بینی
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
بیگمی.زهرا
مروری بر باکتری های بیماری زا ماهی و تاثیر گیاهان دارویی بر روی آن ها
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
بیگمی.زهرا
مروری بر گیاه دارویی کارلا ، خاصیت ضد سرطانی و ضد میکروبی
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
بیگمی.زهرا
بررسی فعالیت ضد میکروبی پپرین جدا شده از فلفل سیاه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از حلق و بینی
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
بیگمی.مریم
مروری بر باکتری های بیماری زا ماهی و تاثیر گیاهان دارویی بر روی آن ها
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
بیگمی.مریم
مروری بر گیاه دارویی کارلا ، خاصیت ضد سرطانی و ضد میکروبی
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]