اثراستفاده از جیره های غذایی با پروتئین خام کاهش یافته حاوی مقادیر کافی اسیدهای آمینه ضروری بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی
محورهای موضوعی : دانش و پژوهش علوم دامیعلیرضا رستمخانی 1 , نیما ایلا 2 , فرهاد فرودی 3 , علی افسر 4
1 - گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
2 - گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
3 - گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین
4 - گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_