A

  • Akhbari.Maryam اثر روش های مختلف اسانس گیری بر کمیت و کیفیت اسانس دو گونه از جنس کاکوتی (Ziziphora L) [ Vol.3, Issue 3 - Summer Year 2012]

D

  • Davazdahemami.Saeid اثر فصل کاشت بر رشد و ترکیبات شیمیایی اسانس زنیان (Carum capticum L) تحت شرایط تنش شوری [ Vol.3, Issue 2 - Spring Year 2012]
  • Doosty.Behrooz ترکیبات شیمیایی، خاصیت ضدباکتریایی و فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس گیاه خوشاریزه Echinophora cinerea Boiss [ Vol.3, Issue 2 - Spring Year 2012]

F

  • fazilati.mohammad اثر عوامل اکولوژیکی بر ترکیبات شیمیایی برگ گل ماهور Verbascum songaricum Schrenk [ Vol.3, Issue 3 - Summer Year 2012]

G

  • Ghasemi Pirbalouti.Abdollah اثر محلول پاشی اسید جاسمونیک بر درصد و ترکیبات اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) [ Vol.3, Issue 2 - Spring Year 2012]
  • Ghasemi Pirbalouti.Abdollah اثر اسید جاسمونیک و سالیسیلیک بر میزان ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها در عصاره گل همیشه بهار [ Vol.3, Issue 3 - Summer Year 2012]
  • Ghasemi Pirbalouti.Abdollah تنوع فیتوشیمیایی اسانس برگ جمعیت های مختلف مورد (Myrtus communis L) جمع آوری شده از رویشگاه های طبیعی استان های فارس و کهکیلویه و بویراحمد [ Vol.3, Issue 4 - Autumn Year 2013]
  • Ghasemi Pirbalouti.Abdollah اثر اسانس های آویشن دنایی و مرزه بختیاری بر لیپو پروتئین های پلاسما در موش های صحرایی تغذیه شده با رژیم غذایی پرچرب [ Vol.3, Issue 4 - Autumn Year 2013]
  • Ghasemi Pirbalouti.Abdollah خاصیت آنتی اکسیدانی اسانس میوه گلپر برفی (Heracleum lasiopetalum Boiss) بر خواص شیمیایی چیپس سیب زمینی [ Vol.3, Issue 4 - Autumn Year 2013]

H

  • Hamedi.Behzad فعالیت ضدباکتریایی اسانس چند گیاه دارویی انحصاری ایران علیه باکتری سودوموناس آئروژینوزا جداشده از گوشت [ Vol.3, Issue 1 - Winter Year 2012]
  • Hamedi.Behzad اثر محلول پاشی اسید جاسمونیک بر درصد و ترکیبات اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) [ Vol.3, Issue 2 - Spring Year 2012]
  • Hamedi.Behzad اثر اسید جاسمونیک و سالیسیلیک بر میزان ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها در عصاره گل همیشه بهار [ Vol.3, Issue 3 - Summer Year 2012]
  • Hojat Al Eslami.Mohammad خاصیت آنتی اکسیدانی اسانس میوه گلپر برفی (Heracleum lasiopetalum Boiss) بر خواص شیمیایی چیپس سیب زمینی [ Vol.3, Issue 4 - Autumn Year 2013]
  • Hojjatoleslami.Mohamad فعالیت ضدباکتریایی اسانس چند گیاه دارویی انحصاری ایران علیه باکتری سودوموناس آئروژینوزا جداشده از گوشت [ Vol.3, Issue 1 - Winter Year 2012]

K

  • Kafi.Mohammad مروری بر گونة پونه سای برگه دار (Nepeta bracteata Benth.)و بررسی اتنوبوتانی آن در چند شهرستان در استان خراسان رضوی [ Vol.3, Issue 4 - Autumn Year 2013]

M

  • Moattar.Fariborz تأثیر سطوح مختلف کندر (Boswellia serrata Triana & Planch) بر برخی از پاسخ‌های ایمنی در جوجه‌های گوشتی [ Vol.3, Issue 1 - Winter Year 2012]

N

  • Naghdi Badi.Hasanali اثر کودهای زیستی بر رشد و عملکرد کمی گیاه سنای‌هندی (Cassia angustifolia Vahl) در شرایط آب و هوایی کرج [ Vol.3, Issue 1 - Winter Year 2012]
  • Naghdi Badi.Hasanali واکنش فیتوشیمیایی گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L) به تیمارهای هیدروالکلی متانول و اتانول [ Vol.3, Issue 1 - Winter Year 2012]

S

  • Shakerian.Amir اثر اسانس و پودر کرفس بختیاری یا کلوس (Kelussia odoratissma Mozaff ) برخواص حسی و ماندگاری ماست [ Vol.3, Issue 1 - Winter Year 2012]

T

  • Tabatabai Vakili.Saleh اثر عصاره ی گل راعی (Hypericum perforatum L.) بر مورفومتری اندام های گوارشی در موش های صحرایی نژاد ویستار [ Vol.3, Issue 4 - Autumn Year 2013]
  • Tabatabaie.Sayed Noraldin تأثیر سطوح مختلف کندر (Boswellia serrata Triana & Planch) بر برخی از پاسخ‌های ایمنی در جوجه‌های گوشتی [ Vol.3, Issue 1 - Winter Year 2012]