ا

  • احمدی سرخونی.مرضیه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی جلبک سبز Ulva rigida رشد یافته در ساحل جزیره قشم (خلیج¬فارس) جهت استفاده در صنعت غذا [ دوره22, شماره 1 - زمستان سال 1403]
  • اخوان سپهی.علی بررسی خواص پری‌بيوتيک نمونه های مخمر جدا شده از پساب كارخانجات صنايع غذايي [ دوره22, شماره 1 - زمستان سال 1403]

ب

  • بازیار. یاسمین زهرا بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی شکلات تلخ فراسودمند دارای قارچ گانودرما لوسیدوم ( Ganoderma lucidum ) [ دوره22, شماره 2 - بهار سال 1404]

ث

  • ثابتی.سارا جداسازی بیفیدوباکتریوم ها و شناسایی مولکولی آن ها در انواع ماست و پنیر صنعتی و سنتی [ دوره22, شماره 2 - بهار سال 1404]

ج

  • جعفری.الناز بررسی فعالیت آنزیم های آنتی‌اکسیدانی و شاخص های تنش اکسیداتیو گیاه اسفناج در رویشگاه های مختلف خوزستان [ دوره22, شماره 1 - زمستان سال 1403]
  • جهادی.مهشید بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی جلبک سبز Ulva rigida رشد یافته در ساحل جزیره قشم (خلیج¬فارس) جهت استفاده در صنعت غذا [ دوره22, شماره 1 - زمستان سال 1403]

ح

  • حجازی.احسان مقایسه کنترل قند خون و تبعیت از رژیم غذایی در زنان مبتلا به دیابت بارداری با یا بدون استفاده از روش عکس برداری همزمان از مواد غذایی مصرفی [ دوره22, شماره 1 - زمستان سال 1403]
  • حجازی.جلال مقایسه کنترل قند خون و تبعیت از رژیم غذایی در زنان مبتلا به دیابت بارداری با یا بدون استفاده از روش عکس برداری همزمان از مواد غذایی مصرفی [ دوره22, شماره 1 - زمستان سال 1403]
  • حسینمردی.فاطمه بررسی تاثیر اسانس گیاه پنیرک بر ماندگاری ، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان حجیم [ دوره22, شماره 2 - بهار سال 1404]

خ

  • خضری.محمد جداسازی بیفیدوباکتریوم ها و شناسایی مولکولی آن ها در انواع ماست و پنیر صنعتی و سنتی [ دوره22, شماره 2 - بهار سال 1404]

ر

  • ربانی.محمد بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی شکلات تلخ فراسودمند دارای قارچ گانودرما لوسیدوم ( Ganoderma lucidum ) [ دوره22, شماره 2 - بهار سال 1404]

س

  • سالارباشی.داوود جداسازی بیفیدوباکتریوم ها و شناسایی مولکولی آن ها در انواع ماست و پنیر صنعتی و سنتی [ دوره22, شماره 2 - بهار سال 1404]

ش

  • شعبانی.شاهرخ امکان سنجی تولید پنیر فراسودمند با پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) و بررسی ویژگی‌های آن [ دوره22, شماره 1 - زمستان سال 1403]

ص

  • صمصامی.رضا بررسی خواص پری‌بيوتيک نمونه های مخمر جدا شده از پساب كارخانجات صنايع غذايي [ دوره22, شماره 1 - زمستان سال 1403]

ع

  • عزیزی.محمد حسین بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی شکلات تلخ فراسودمند دارای قارچ گانودرما لوسیدوم ( Ganoderma lucidum ) [ دوره22, شماره 2 - بهار سال 1404]

ف

  • فتوحی.غزاله بررسی خواص پری‌بيوتيک نمونه های مخمر جدا شده از پساب كارخانجات صنايع غذايي [ دوره22, شماره 1 - زمستان سال 1403]
  • فطرس.سارا بررسی تاثیر اسانس گیاه پنیرک بر ماندگاری ، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان حجیم [ دوره22, شماره 2 - بهار سال 1404]

ق

  • قبادیان.بیژن مقایسه کنترل قند خون و تبعیت از رژیم غذایی در زنان مبتلا به دیابت بارداری با یا بدون استفاده از روش عکس برداری همزمان از مواد غذایی مصرفی [ دوره22, شماره 1 - زمستان سال 1403]
  • قراچورلو.مریم تاثیر زمان دم آوری بر ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوی کافئین انواع چای سیاه، سفید، سبز و ماچا [ دوره22, شماره 1 - زمستان سال 1403]

ک

  • کاظمی.الهام بررسی فعالیت آنزیم های آنتی‌اکسیدانی و شاخص های تنش اکسیداتیو گیاه اسفناج در رویشگاه های مختلف خوزستان [ دوره22, شماره 1 - زمستان سال 1403]

گ

  • گلقران.محمد بررسی خواص پری‌بيوتيک نمونه های مخمر جدا شده از پساب كارخانجات صنايع غذايي [ دوره22, شماره 1 - زمستان سال 1403]
  • گیاهی. میگل تاثیر زمان دم آوری بر ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوی کافئین انواع چای سیاه، سفید، سبز و ماچا [ دوره22, شماره 1 - زمستان سال 1403]

ل

  • لاری پور.محدثه بررسی خواص پری‌بيوتيک نمونه های مخمر جدا شده از پساب كارخانجات صنايع غذايي [ دوره22, شماره 1 - زمستان سال 1403]

م

  • مشاور.سلما بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی، ترکیبات فنولی و اثر ضد میکروبی عصاره شکوفه‌ی خرما [ دوره22, شماره 2 - بهار سال 1404]
  • مصلی.برمک امکان سنجی تولید پنیر فراسودمند با پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) و بررسی ویژگی‌های آن [ دوره22, شماره 1 - زمستان سال 1403]

ن

  • ناصرپور.شاهین مقایسه کنترل قند خون و تبعیت از رژیم غذایی در زنان مبتلا به دیابت بارداری با یا بدون استفاده از روش عکس برداری همزمان از مواد غذایی مصرفی [ دوره22, شماره 1 - زمستان سال 1403]
  • نطاق اشتیوانی.الیاس جداسازی بیفیدوباکتریوم ها و شناسایی مولکولی آن ها در انواع ماست و پنیر صنعتی و سنتی [ دوره22, شماره 2 - بهار سال 1404]

ه

  • هنرور.مسعود بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی، ترکیبات فنولی و اثر ضد میکروبی عصاره شکوفه‌ی خرما [ دوره22, شماره 2 - بهار سال 1404]