احمدی سرخونی.مرضیه
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی جلبک سبز Ulva rigida رشد یافته در ساحل جزیره قشم (خلیج¬فارس) جهت استفاده در صنعت غذا
[
دوره22,
شماره
1
- زمستانسال
1403]
اخوان سپهی.علی
بررسی خواص پریبيوتيک نمونه های مخمر جدا شده از پساب كارخانجات صنايع غذايي
[
دوره22,
شماره
1
- زمستانسال
1403]
ج
جعفری.الناز
بررسی فعالیت آنزیم های آنتیاکسیدانی و شاخص های تنش اکسیداتیو گیاه اسفناج در رویشگاه های مختلف خوزستان
[
دوره22,
شماره
1
- زمستانسال
1403]
جهادی.مهشید
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی جلبک سبز Ulva rigida رشد یافته در ساحل جزیره قشم (خلیج¬فارس) جهت استفاده در صنعت غذا
[
دوره22,
شماره
1
- زمستانسال
1403]
ح
حجازی.احسان
مقایسه کنترل قند خون و تبعیت از رژیم غذایی در زنان مبتلا به دیابت بارداری با یا بدون استفاده از روش عکس برداری همزمان از مواد غذایی مصرفی
[
دوره22,
شماره
1
- زمستانسال
1403]
حجازی.جلال
مقایسه کنترل قند خون و تبعیت از رژیم غذایی در زنان مبتلا به دیابت بارداری با یا بدون استفاده از روش عکس برداری همزمان از مواد غذایی مصرفی
[
دوره22,
شماره
1
- زمستانسال
1403]
ش
شعبانی.شاهرخ
امکان سنجی تولید پنیر فراسودمند با پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) و بررسی ویژگیهای آن
[
دوره22,
شماره
1
- زمستانسال
1403]
ص
صمصامی.رضا
بررسی خواص پریبيوتيک نمونه های مخمر جدا شده از پساب كارخانجات صنايع غذايي
[
دوره22,
شماره
1
- زمستانسال
1403]
ف
فتوحی.غزاله
بررسی خواص پریبيوتيک نمونه های مخمر جدا شده از پساب كارخانجات صنايع غذايي
[
دوره22,
شماره
1
- زمستانسال
1403]
ق
قبادیان.بیژن
مقایسه کنترل قند خون و تبعیت از رژیم غذایی در زنان مبتلا به دیابت بارداری با یا بدون استفاده از روش عکس برداری همزمان از مواد غذایی مصرفی
[
دوره22,
شماره
1
- زمستانسال
1403]
قراچورلو.مریم
تاثیر زمان دم آوری بر ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوی کافئین انواع چای سیاه، سفید، سبز و ماچا
[
دوره22,
شماره
1
- زمستانسال
1403]
ک
کاظمی.الهام
بررسی فعالیت آنزیم های آنتیاکسیدانی و شاخص های تنش اکسیداتیو گیاه اسفناج در رویشگاه های مختلف خوزستان
[
دوره22,
شماره
1
- زمستانسال
1403]
گ
گلقران.محمد
بررسی خواص پریبيوتيک نمونه های مخمر جدا شده از پساب كارخانجات صنايع غذايي
[
دوره22,
شماره
1
- زمستانسال
1403]
گیاهی. میگل
تاثیر زمان دم آوری بر ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوی کافئین انواع چای سیاه، سفید، سبز و ماچا
[
دوره22,
شماره
1
- زمستانسال
1403]
ل
لاری پور.محدثه
بررسی خواص پریبيوتيک نمونه های مخمر جدا شده از پساب كارخانجات صنايع غذايي
[
دوره22,
شماره
1
- زمستانسال
1403]
م
مصلی.برمک
امکان سنجی تولید پنیر فراسودمند با پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) و بررسی ویژگیهای آن
[
دوره22,
شماره
1
- زمستانسال
1403]
ن
ناصرپور.شاهین
مقایسه کنترل قند خون و تبعیت از رژیم غذایی در زنان مبتلا به دیابت بارداری با یا بدون استفاده از روش عکس برداری همزمان از مواد غذایی مصرفی
[
دوره22,
شماره
1
- زمستانسال
1403]