فهرست داوران   شماره4 سال11

# نام و نام خانوادگی وابستگی سازمانی رتبه علمی تحصیلات شناسه ORCID Publons Mendeley
1 هدی شهیری طبرستانی استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران دانشیار کارشناسی
2 احمد پدرام نیا دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار استاد دکترا
3 نرجس سادات کاظمی قهفرخی گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، شهرکرد، ایران استادیار کارشناسی
4 مهتاب ابراهیمی شرکت دانش بنیان گز سکه استادیار کارشناسی
5 بهاره حاجی رستملو گروه علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور، نیشابور ، ایران دانشیار کارشناسی
6 علی بصیری استاد دکترا
7 محسن مختاریان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دانشیار کارشناسی
8 مهرانوش غریبی تهرانی مدرس در دانشگاه پیام نور قزوین و موسسه غیرانتفاعی بینش و دانش و دانشگاه بصیر دانش آموخته دکترا
9 خورشید آذرهوش مدیر کنترل کیفیت(R&D) دانش آموخته کارشناسی ارشد
10 جلال محمد زاده عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گرگان دانشیار کارشناسی
11 mohammad hojjati 1Professor in Food Dept., Ramin University of Agriculture and Natural Resources, Ahwaz, I.R. Iran استاد دکترا
12 Masoud Homapour Assistant Professor of Food Science and Technology دانشیار دکترا
13 Samar Mansouri pour Assistant Professor of of the Department of Food Science and Technology, Pharmaceutical Sciences Branch, Islamic Azad university, Tehran, Iran. استاد دکترا
14 حمید بخش آبادی گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی استادیار دکترا
15 الهام آذرپژوه استادیار پژوهش بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، دانشیار کارشناسی
16 اکرم شریفی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران. دانشیار کارشناسی
17 معصومه مهربان سنگ آتش گروه زیست فناوری، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی، مشهد استاد دکترا